|

Rollen binnen het security & risk programma @ ASML

Het Security & Risk programma @ ASML biedt verschillende functies binnen de security en risk afdelingen bij ASML. Samen vinden we de juiste match voor jouw skills en talenten. We werken met je samen om je voorkeuren te matchen aan de rol die perfect bij jou past.

Maak het verschil bij ASML in één van deze functies:

Junior Security Expert

Als Junior Security Expert treed je zelfstandig op als expert in je domein. Je brieft senior stakeholders over security onderwerpen op basis van je opgestelde rapporten. Jouw werk kan een grote impact hebben op het imago van ASML en de veiligheid van de klanten van ASML.

Project Management Officer

Als Project Management Officer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de Project Monitoring & Controlling functie binnen het Security Office van ASML. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van structuur en het verbeteren van de efficiency en kwaliteitsborging binnen Security projecten, activiteiten en vergaderingen. Je verzamelt real-time feedback om de project management methodologie en processen te verbeteren op basis van best practices.

Junior Security Architect

Als Junior Security Architect help je ASML met het ontwerpen van een veilige en beveiligde infrastructuur. Je bent de drijvende factor achter de implementatie van de security architectuur binnen de organisatie. Door samen te werken met andere (security) architecten zorg je voor kwaliteitsborging, informatiedeling, prioritering en een goede verdeling van de architectuur workload.

Information Security Analyst

Als Information Security Analyst ben je verantwoordelijk voor en eigenaar van Security Incidents. Door deze incidenten te onderzoeken en te verhelpen los je verstoorde bedrijfsprocessen op en bevorder je veilig gedrag binnen ASML. Gedurende het programma groeien je verantwoordelijkheden als je assisteert bij het monitoren van nieuwe aanvalsscenario’s en blijf je de volgende zwakke plek een stap voor.

Portfolio, Program, and Project Officer

Als Portfolio, Program, en Project Officer ben je de sleutel tot het succes, de effectiviteit en de optimalisatie van Risk en Business Assurance projecten. Je ondersteunt strategische besluitvorming door het verzamelen van informatie over Performance Indicators en overkoepelende processen, en RBA middelen & methoden. Jouw drive kan de portfolio-, programma- en projectmanagement volwassenheid van ASML naar een hoger niveau brengen.

Junior PMO / Reporting specialist

Als Junior Project Management Officer (PMO) / Reporting Specialist ben je verantwoordelijk voor Project Monitoring & Controlling binnen het Security Office van ASML. Je brengt structuur aan in en rapporteert over de kwaliteit van de Security projecten, activiteiten en meetings. Jouw inzet helpt ASML’s Security Office efficiënter te werken.