|

Management
Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Dit programma in het kort:

2 jarig programma

Werk aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling in ons Young Leaders Program. Na 2 jaar krijg je de optie om te verlengen met een specialisatie jaar.

Focus op leiderschap

Ons ontwikkelprogramma begeleidt jou met opdrachten, trainingen en coaching tot een daadkrachtige manager.

Mogelijkheid tot specialisatie

In de richting van Change Management, Sustainability, Product Management en Data.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

discover

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten zijn het vertrekpunt voor een succesvolle carrière in Management. Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We love it! We doorgronden je persoonlijkheid, skills en talenten en helpen je deze verder te ontdekken. Maar dan ook echt. Samen graven wij dieper naar jouw kwaliteiten, ambities en levensdromen. Samen werken we aan jouw ontwikkeling en halen wij het beste in jou naar boven. Ormit Talent gelooft dat je pas echt gelukkig en succesvol in je werk kunt zijn als dit aansluit bij wie jij bent. Bovendien verwelkomen wij jou bij een inspirerende club van meer talenten zoals jij. Regelmatig komen jullie samen om ervaringen uitwisselen tijdens trainingen, intervisies of gewoon bij een borrel. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent blijft ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

develop

Je gaat hard aan de slag met jouw ontwikkeling. Dit doe je niet alleen. Wij zijn er voor jou om je daarbij te helpen. Met de beste begeleiding, feedback, coaching en training in ons intensieve ontwikkelprogramma. Zo werk je tijdens dit 2 jarige traineeship aan het aanscherpen van zowel jouw persoonlijke- als business skills. Ben je nog niet klaar met ontwikkelen? Dan kun je verlengen met een specialisatiejaar op basis van jouw behoefte en interesses. Dat kan in de richting van Change Management, Sustainability, Product Management en Data. Dit alles om jouw persoonlijke én professionele doelen te bereiken.

deliver

Wij geloven dat je het meeste leert van doen. Je gaat aan slag met uitdagende opdrachten die er werkelijk toe doen. En die aansluiten bij de ervaring die jij al meeneemt. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Je krijgt de kans jouw talenten te laten zien aan de toporganisaties uit ons netwerk. Daar krijg je alle ruimte om betekenisvol te zijn en het verschil te maken. Zo creëer je zelf kansen, want na afloop van dit traineeship ligt de wereld voor je open!

Marius Zuurbier

Management Trainee bij Ormit Talent

Al tijdens mijn studie wist ik dat ik mij meer wilde focussen op projectmanagement en merkte ik dat persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk is in het bedrijfsleven. Ik heb voor Ormit Talent gekozen omdat zij écht focussen op die persoonlijke ontwikkeling; door het inzetten van een coach, een intervisie en groepstraject met je pool en door het uitgebreide trainingstraject. De verbinding die wij als pool met elkaar hebben is daarbij niet te onderschatten en biedt ontzettend veel mogelijkheden tot ontwikkeling. Via Ormit Talent heb ik uitdagende projecten mogen doen waar ik leiding mocht geven aan meerdere teams en waar ik echt uit mijn comfort zone werd getrokken. Dit kan soms wat spanning geven maar het proces is ontzettend leerzaam. Ik ben blij dat ik deze stap heb kunnen zetten!

Dit ben jij:

Master

Je hebt een afgeronde masteropleiding (MSc) in de richting van management, business, digital of techniek.

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring

Management Ambities

Jij weet waar jij jezelf ziet over 3 jaar, in een management positie bij een toffe organisatie

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Andere talenten gingen jou voor als….

Wouter als Business Analyst Re-use

Voor een grote high-tech multinational heb ik een mooie bijdrage mogen leveren aan de sustainability doelstellingen. Daarbij speelde ik een verbindende rol in het management team en hielp ik ze om de grote strategische ambities door te vertalen naar meetbare resultaten en heldere inzichten. Om de juiste beslissingen te nemen voor het milieu is het belangrijk om inzicht te vergaren, en daar transparant over te communiceren. Dankzij mijn analyses, dashboards en workshops kunnen veel verschillende teams nu de juiste data gedreven beslissingen nemen en sturen op zero waste!

Marlot als Projectmanager strategierealisatie

Voor een uitvaartverzorger heb ik gewerkt aan de opzet en realisatie van een strategieprogramma. Dankzij mijn begeleiding in 5 werkgroepen is er een concrete ambitie geformuleerd en door vertaald naar succesfactoren, KPI’s en activiteiten. Om de strategie te laten leven onder de werknemers heb ik diverse workshops georganiseerd. Tot slot ben ik betrokken geweest bij het integratietraject van een overname. Daar heb ik een onboardingsprogramma gerealiseerd om de nieuwe medewerkers een warm welkom te geven!

Sjors als Transformation Officer

Als Transformation Officer bij een grote bank werkte ik volop mee in een grote organisatorische transformatie binnen een grote bank. Om één van de grootste afdelingen (+3000FTE) toekomstbestendig te maken is besloten om een compleet nieuwe organisatiestructuur neer te zetten die ervoor zou moeten zorgen dat er veel effectiever en klantgerichter gewerkt kan worden. Bij dit traject ben ik vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het vormgeven van deze nieuwe organisatiestructuur en was ik onderdeel van de besluitvorming. Dit omvatte het in kaart brengen van de huidige organisatie, onderzoeken hoe het efficiënter kan en hier voorstellen en scenario’s voor maken. Nadat onze plannen goedgekeurd waren was ik verantwoordelijk voor de implementatie van de plannen, waarbij het mijn verantwoordelijkheid was om alle medewerkers de juiste plek binnen de nieuwe structuur te geven.

Floortje als Change Manager

Als Change Manager was ik onderdeel van het Change & Data team van een grote bank waar analisten onderzoek uitvoeren om de integriteit van de financiële markt te waarborgen. Daar was ik de schakel tussen de analisten en het IT-team. Mijn rol was om updates binnen de IT systemen te communiceren, bugs te prioriteren en de zorgen bij de analisten weg te nemen. Hierin was het belangrijk om te luisteren naar de behoeften naar de analisten en te filteren wat de belangrijke problemen waren om op te focussen. Ik was betrokken bij de implementatie van een nieuwe tool waarbij ik ervoor heb gezorgd dat de analisten snel up & running waren.

Cézanne als Sales Coördinator

In het Business Development team van een scale-up mocht ik een nieuwe functie creëren als aanvulling op een snelgroeiend team. Doel was om alle verantwoordelijkheden helder te krijgen en een way of working op te zetten voor een optimaal sales proces. Hierbij speelde ik een link tussen de business en operatie. Daarnaast heb ik kortdurende onderzoeken opgezet die als input diende voor de ontwikkeling en innovatie van de service. Het resultaat van deze opdracht was de start van een nieuwe functie Sales Coordinator, het inwerken van een nieuwe collega in deze rol en een advies aan het management voor de verbetering van hun CRM-tool.

Aimee als Business Consultant

Als business Consultant capaciteit, bij een bedrijf in het hart van de Nederlandse energietransitie, ben ik bezig met allerlei vraagstukken rondom capaciteitsmanagement. Van operationeel; ‘hoe staat de planning voor volgend jaar? En kunnen we alle projecten bemensen? ’ tot strategisch; ‘hoe krijgen we inzicht in onze toekomstige vraag naar technische personeel, om de energietransitie de komende jaren aan te kunnen’. Ik ben onderdeel van het management team waar ik mee mag denken op alle besturingsniveau en zelf adviseer over de inzet van, en verbeteringen rondom capaciteit. Daarnaast werk ik samen met programmamanagers, projectleiding, teamleiders, planners, uitvoerders en engineers om tot de verbeterinitiatieven te komen die ons vooruit helpen. En daarmee ook bij te dragen aan de overgang naar hernieuwbare energiesystemen, gaaf toch?!

Nienke als PMO’er

Als PMO’er heb ik bijgedragen aan het realiseren van de verbeteringsprojecten die een verschil gaan maken in de energietransitie. Ik had een afwisselende rol waar ik mij bezig hield met structuur aanbrengen in de manier van werken omdat de scope van het team snel groter werd en er steeds meer projecten bij kwamen. Ik was bezig met afhankelijkheden in kaart brengen en het creëren van een volledig overzicht van alle projecten. Daarnaast speelde ik in verschillende projecten ook een rol, ik hielp teams om ideeën om te zetten naar concrete acties. Bij een ander project heb ik processen in kaart gebracht en aangekaart waar de pijnpunten liggen. Om dit te verbeteren heb ik een dashboard ontwikkeld om meer inzicht te krijgen in welke KPI’s er behaald worden. Tot slot ben ik betrokken geweest bij een project waar ik verantwoordelijk was voor verschillende deliverables en ik met veel verschillende mensen uit de business gesprekken heb gevoerd om informatie op te halen waardoor de processen op een efficiëntere manier konden worden ingericht.

Daniëlle als Digital Expert Portfoliomanagement & Finances

In mijn rol als Digital Expert Portfoliomanagement & Finances heb ik een coördinerende en bewakende rol ten aanzien van het portfolio binnen onze afdeling (+- 50 development teams die o.a. werken aan de Mobiel Bankieren app). Wanneer het aantal projecten toeneemt, wordt de balans tussen de strategische doelstellingen van een organisatie, de beschikbare capaciteit en de werkzaamheden lastiger te managen. Ik analyseer de voortgang van onze projecten en van hieruit adviseer ik ons Management, zodat het de juiste strategische keuzes kan maken. Daarnaast help ik ons MT met de doorvertaling van de algemene strategie van de bank naar een concrete boodschap voor de teams. Naast deze werkzaamheden krijg ik de ruimte om projecten op te pakken waar ik nieuwsgierig naar ben, zoals het doen van onderzoek naar wat er leeft en speelt onder onze klanten, hun (financiële) zorgen en informatiebehoefte vanuit de bank. Een hele mooie kans!

Anne-Marie als Projectmanager Veiligheid

Als projectmanager Veiligheid heb ik een verbindende en leidende rol gehad om veiligheid structureel en gedegen binnen een waterschap in te richten en het veiligheidsbewustzijn onder alle medewerkers in de organisatie te vergroten. Ik was de kartrekker van verschillende projecten die hieraan bijdragen, waaronder het proces van de realisatie van een nieuw incident meld-systeem waar ik alle belangen goed moest managen. Daarnaast hield ik me bezig met communicatie over veiligheid door middel van het organiseren en faciliteren van kwartaalmeetings over veiligheid, het opzetten van een communicatiecampagne en met als hoogtepunt het organiseren van een Week van de Veiligheid voor de hele organisatie. Meer dan 600 medewerkers konden in deze week deelnemen aan activiteiten over veiligheid, wat een positieve impact heeft op het veiligheidsbewustzijn.

Waarom kiezen voor Ormit Talent?

Talent vormt de sleutel tussen de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld. Bij Ormit Talent zetten we in op dat talent en de ontwikkeling ervan. Samen streven we naar de perfect match tussen talenten en significante bedrijven, met als ultieme doel de leiders van morgen aan te leveren.

Actief in Nederland & België

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Een kijkje in de keuken bij meerdere bedrijven

Een pool van mede trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Het Management Traineeship in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!