|

Investeren in talent.

Heb jij het lef?

Toptalent is niet te krijgen. The war on talent is real! Hoe bind je ze toch aan je bedrijf? Bij Ormit Talent hebben we het antwoord. Wij hebben ze in huis.  Slimme denkers, flexibele doeners. Vrije geesten, innovatieve gamechangers, vormgevers van jouw toekomst. Hoe? We vertellen het je graag.

Zij hebben het talent… Wij kennen de weg

Generatie Z staat voor de deur. Eigentijds, anders dan voorheen. Ze weten wat ze willen. Impact maken. Alles uit zichzelf halen. Thuis, maar ook op kantoor. Bij Ormit Talent geloven we in hun talent. We love it! Zij hebben het talent, wij weten de weg. Dat is dé gouden combinatie.

discover

Met jong talent maak je je ambities werkelijk waar. Niet met doorsnee talent, maar met ‘the special ones’. Die met de juiste instelling, skills en scoringsdrang. Wij vinden ze voor je. En we graven dieper. Met ons unieke selectieproces pikken we precies die talenten eruit die voor jouw organisatie het echte verschil gaan maken.

develop

Onze talenten staan te popelen. Om met volle energie alles uit zichzelf én jouw organisatie te halen. Terwijl ze aan de slag gaan blijven wij ze begeleiden, coachen en trainen en stimuleren we hun ontwikkeling volop. Zij hebben het talent, wij weten het beste in hen naar boven te halen. Dát is de gouden combinatie. 

deliver

Onze talenten gaan aan de slag met projecten die er echt toe doen. Ze zijn eager. Altijd uit op resultaat met impact. Ze houden van uitdagingen. Dus bijten ze zich het liefst vast in vraagstukken die meer vragen dan ze in huis hebben. Ze kunnen rekenen op de begeleiding van onze professionals. Zo weten ze keer op keer hun grenzen te verleggen.  

Getriggerd? Lees ook zeker deze blogs

Aan het werk met generatie Z – trek talent aan met een traineeship

Jong talent vraagt om een nieuwe benadering. Een talentmagneet ben je niet zomaar. Daar is wel wat voor nodig. Durf jij het aan?

‘The war for talent’ is pas net begonnen!

Toptalent: organisaties vechten er om. De ‘war for talent’ is volop gaande. Het verliezen van toptalent is sinds de opkomst van COVID-19 het grootste risico voor de lange termijn groei van organisaties. Het vinden, aantrekken en behouden van talent is topprioriteit. Maar wat zoeken talenten in een baan?

Investeer in talent. Van structurele inhuur naar talent pipeline.

Veranderingen gaan snel. Jouw organisatie wil vooruit. Op zoek naar die ene data analist, data scientist, data engineer, securityspecialist, projectondersteuner, digital marketeer of product owner? No brainer: je bent niet alleen.

Top 5 talenten managen. Belangrijker dan ooit in crisistijd.

Wat kun je als leider doen om mensen te behouden? Hoe ontwikkel je een duurzame talentstrategie? Up to the next level!

Get in touch

Curious about the opportunities?