|

Talent Pool voor gemeenten

Wij helpen gemeenten met het bouwen van een toptalent pipeline. Samen creëren we leiders van de toekomst. Wij zoeken, vinden en ontwikkelen deze talenten gedurende twee jaar.
En na twee jaar? Dan neem je ze natuurlijk zelf in dienst.
Ontdek onze Talent Pool voor gemeenten!

Waarom Ormit Talent?

Ormit Talent zorgt voor toptalent. Dit doen we al ruim 25 jaar met ons unieke concept. We love talent! We vinden de talenten die jij zoekt. Wat voor talenten vinden we dan? In de regel selecteren wij WO-talent met veel potentie op het gebied van leiderschap. Deze talenten worden ingezet in zowel het ruimtelijke- als het sociale domein. Bij steeds meer gemeenten vullen wij ook vragen naar data-talent in.

1

Je eigen talent pipeline

Je weet waar je met je organisatie naartoe wilt. En wat voor talenten je daarvoor nodig hebt. Ormit Talent werft, selecteert en ontwikkelt de leiders van morgen. Speciaal voor jouw organisatie. Ormit zorgt voor talent dat meteen inzetbaar is door een uniek talent development proces.

2

Duurzaam verbonden

Onze talenten blijven plakken bij de organisaties waar ze aan de slag gaan. 95% van onze talenten starten in een organisatie na hun Ormit Talent traject. Na 3 tot 5 jaar is ongeveer 80% van hen daar nog steeds een vaste waarde. Een fijne manier om de vergrijzing op te vangen en uitdagingen in te toekomst aan te gaan!

3

Werving & selectie

Recruitment, selectie, talent development, coaching en employership. Je hebt er geen omkijken naar. Ormit Talent regelt het allemaal. Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring wordt jouw organisatie volledig ontzorgd. 

4

We delen onze expertise

We zijn een unieke specialist in talent development. En we delen de expertise en ervaring die we hebben opgebouwd graag. Met je people en business managers bijvoorbeeld. Zodat zij ook leren de talenten in je organisatie te coachen en te ontwikkelen! 

Neem contact op

Vragen? Shoot!