|

Young professionals versterken en pakken door in het publieke domein

  • Liggen jouw projecten stil door te weinig resources​?
  • Wil jij structureel nieuwe, frisse aanwas van young professionals?
  • Zoek jij talent dat snel zijn weg kan vinden in het complexe publieke domein?

Look no further, wij hebben toptalent in huis dat het net even anders aanpakt. Jij zorgt voor de inhoud, wij begeleiden hen met ons gecertificeerde ontwikkelprogramma.

Direct aan de slag met het aanvullen van je team? Plan een vrijblijvende meeting met een van onze consultants!

Happy Clients

Als Scrum Master of projectmanager voortgang realiseren

Onze trainees zijn al succesvol geweest voor verschillende Provincies, PWN, Waterschappen, De Nederlandsche Bank en meer.

Meike Stumpel | PWN Noord Holland

“Als Scrum Master was ik verantwoordelijk voor het faciliteren van twee ontwikkel- en beheerteams binnen de afdeling Informatievoorziening (IV). Ik zorgde voor de juiste teamsamenstelling en continue ontwikkeling van mijn teams, zodat zij zoveel mogelijk toegevoegde waarde kunnen leveren. Ik werkte ook met andere scrum masters om de agile samenwerking tussen onze teams te vergroten.”

Huib Oversloot | Provincies Zuid-Nederland

“Als Programmasecretaris was ik samen met mijn team verantwoordelijk voor de het in goede banen leiden van de herorganisatie van SmartWayz.nl. Dit programma is een samenwerking tussen verschillende overheidsorganisaties, gemeenten, bedrijven en kennisinstellingen. Het doel was om overkoepelend samen te werken aan een slimmer, veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem in Zuid-Nederland. Naast de administratieve verantwoordelijkheden van mijn rol, hield ik me voornamelijk bezig met verzamelen en in kaart brengen van de belangen van alle betrokken partijen.”

Talent pool voor gemeenten, uitvoeringsorganisatie of waterschap

Dankzij structurele instroom van young professionals hoeven jouw projecten niet stil te liggen. Handig toch? Voor o.a. de Belastingdienst en het Kadaster hebben wij succesvol talentpools geworven en begeleid. Met onze gecertificeerde trainers zorgen we dat onze talenten zichzelf kennen, het complexe publieke domein begrijpen en zo direct waardevol zijn voor jouw organisatie.