|

Gedreven door talent.

Gefocust op impact.

We onderscheiden toptalenten van de rest. Dat doen we tijdens een uiterst zorgvuldig en beproefd selectieproces. Bij Ormit Talent ontmoet je dus een ander soort talent dan je misschien gewend bent. Slimme denkers, flexibele doeners. Vrije geesten, innovatieve gamechangers, vormgevers van jouw toekomst. En reken maar dat wij hen blijven uitdagen en begeleiden in hun ontwikkeling. Zodat ze steeds weer je verwachtingen overtreffen. Grote kans dat ze lang blijven plakken en ook hun teams en collegas inspireren.

Onze diensten

Young Talents

Zoek je snel versterking van je team of je project? Wij hebben een pool van jonge talenten beschikbaar. Nieuwsgierig, energiek en leergierig. Gedreven om impact te maken.

Talent Pool

Op zoek naar een structurele instroom van jong talent? Wij helpen je met het bouwen van een talent pipeline. We vinden en ontwikkelen ze. Op maat voor jouw organisatie.

Customized Talent Program

Wil je de ontwikkeling van je eigen mensen een boost geven? Wij ontwerpen een programma op maat. Het te realiseren resultaat is hierbij ons doel. En natuurlijk het succes voor zowel de deelnemers als voor jouw organisatie.

Curious about data?

In elk bedrijf worden er dagelijks meerdere belangrijke beslissingen genomen. Doordat het leven zich tegenwoordig zoveel online afspeelt, is er een enorme hoeveelheid aan data beschikbaar om zulke beslissingen op te baseren. De vraag is alleen, hoe doe je dat? Onze Vlammrs beschikken over een continue stroming aan jong datatalent dat zich bewust is van het enorme potentieel dat er uit data van jouw organisatie te halen is.

Vragen? Shoot!

Neem contact op