|

Gedreven door talent.

Gefocust op impact.

We onderscheiden toptalenten van de rest. Dat doen we tijdens een uiterst zorgvuldig en beproefd selectieproces. Bij Ormit Talent ontmoet je dus een ander soort talent dan je misschien gewend bent. Slimme denkers, flexibele doeners. Vrije geesten, innovatieve gamechangers, vormgevers van jouw toekomst. En reken maar dat wij hen blijven uitdagen en begeleiden in hun ontwikkeling. Zodat ze steeds weer je verwachtingen overtreffen. Grote kans dat ze lang blijven plakken en ook hun teams en collegas inspireren.

Onze diensten

Young Talents

Zoek je snel versterking van je team of je project? Wij hebben een pool van jonge talenten beschikbaar. Nieuwsgierig, energiek en leergierig. Gedreven om impact te maken.

Talent Pool

Op zoek naar een structurele instroom van jong talent? Wij helpen je met het bouwen van een talent pipeline. We vinden en ontwikkelen ze. Op maat voor jouw organisatie.

Data Talent

Op zoek naar gedreven data professionals die je op projectbasis kunt inzetten? Wij hebben ze voor je! Buiten hun datakennis maken ze vooral het verschil met hun stevige soft en change skills.

Customized Talent Program

Wil je de ontwikkeling van je eigen mensen een boost geven? Wij ontwerpen een programma op maat. Het te realiseren resultaat is hierbij ons doel. En natuurlijk het succes voor zowel de deelnemers als voor jouw organisatie.

Vragen? Shoot!

Neem contact op