|

In welke rol kan ons talent het verschil maken binnen jouw organisatie?

Van scrum masters tot changemanagers, wij hebben het talent in huis.


Ontdek hier in welke rollen onze talenten impact maken

Project manager

Heb je een groot, ambitieus project? Het succes staat of valt met optimale projectmanagement skills. Onze talenten brengen projecten verder dan je durft te dromen met agile-principes, expertise in de scrum werkwijze en de juiste leiderschapsvaardigheden.  

Als Project manager bij Coöperatie DELA zorgt Ymke voor een uniforme werkwijze onder uitvaartverzorgers. Ze is verantwoordelijk de implementatie van de nieuwe way of working.  

Lieke van Dongen (Business consultant Coöperatie DELA): “Ymke is positief ingesteld en ziet overal mogelijkheden. Binnen no time had ze haar plek in het team gevonden.” 

Scrum Master

Wil jouw team vooruit, maar is er geen focus en ontbreekt verbinding? Onze Scrum Masters helpen teams verder zodat zij zoveel mogelijk toegevoegde waarde kunnen leveren. Up to the next level. Facilitators met oog voor teamdynamiek en effectieve samenwerking. 

Tjeu zorgt als Scrum Master bij ABN Amro voor verbeteringen in de manier van werken, communicatiemethoden en feedback geven. Hij faciliteert sessies, stelt kritische vragen en houdt 1 op 1 gesprekken met teamleden. 

Sustainability specialist

Altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en buitengewoon gemotiveerd om duurzaamheidstrajecten verder te brengen. Onze talenten zijn echte experts op het gebied van sustainability en CSRD-implementatie. 

Voor Sanne ligt bij PON de focus op het monitoren en reduceren van de CO2 voetafdruk van het gehele bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuwe tool om de meest betrouwbare CO2 voetafdruk te berekenen en organiseert met haar kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid workshops over dit onderwerp.  

Changemanager

Heb je een omvangrijke, uitdagende transformatie op de planning? Onze talenten zijn getraind in changemanagement, zijn als geen ander in staat draagvlak te creëren en barsten van overtuigingskracht.  

Eline was bij AkzoNobel verantwoordelijk voor het optimaliseren van het productieproces en het aansturen van procesverbeteringen.  

Michael Mom (Project Manager Process & Operations) over Eline: “Met haar positieve houding integreerde ze eenvoudig in ons team en begon ze met meerdere activiteiten om onze processen te verbeteren.”    

Data Scientist

Wil je het maximale halen uit je bedrijfsdata? Onze Data Scientists zetten grote hoeveelheden data om in bruikbare informatie voor het management. Met behulp van speciale tools en algoritmes ontsluiten, structureren en analyseren zij data om modellen te creëren die taken automatiseren en voorspellingen doen.

Sander werkt als Data Scientist bij DELA en haalt meer waarde uit data dan met Business Intelligence mogelijk is. Hij heeft onder andere een chatbot ontwikkeld voor de Funeral Service desk met behulp van GPT-modellen. Door zijn werk met cutting edge technologieën inspireert hij collega’s en het bestuur om meer met data te doen, waardoor DELA steeds meer een data-gedreven organisatie wordt.

Data Analist

Navigeer je moeiteloos door een zee van gegevens en maak je er betekenisvolle inzichten van? Als Data Analist ben jij de schakel die grote datastromen omzet in bruikbare informatie voor het management. Terwijl een Data Scientist zich richt op complexe modellen en toekomstige trends voorspelt, bied jij heldere analyses voor strategische besluitvorming in het hier en nu.

Tim, werkzaam als Power BI Dashboard Developer bij DSM-Firmenich, is essentieel in het proces van data naar inzicht. Hij automatiseert rapportages en creëert dashboards die vitale prestatie-indicatoren belichten voor de kwaliteitsafdeling. Zijn uitdaging omvat niet alleen technische vaardigheden, maar ook het waarborgen van datakwaliteit in een internationale context, waardoor zijn werk zowel uitdagend als boeiend is.

Business Translator

Wil je de brug slaan tussen zakelijke doelen en data-inzichten? Onze Business Translators vertalen bedrijfsbehoeften naar concrete briefings voor data-professionals, waardoor waardevolle output wordt gegarandeerd.

Sanne speelt een cruciale rol bij het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis (AVL), waar ze duurzaamheidsdoelen vertaalt naar meetbare acties in een dashboard. Haar unieke project van concept tot uitvoering illustreert haar vermogen om strategieën om te zetten in tastbare resultaten.

Talent is only a step away

Benieuwd naar onze unieke talenten?

Ontdek hoe ‘the special ones’ van Ormit Talent het verschil maken in jouw organisatie.