|

In welke rol kan ons talent het verschil maken binnen jouw organisatie?

Van scrum masters tot changemanagers, wij hebben het talent in huis.

Ontdek hier in welke rollen onze talenten impact maken

Project manager

Heb je een groot, ambitieus project? Het succes staat of valt met optimale projectmanagement skills. Onze talenten brengen projecten verder dan je durft te dromen met agile-principes, expertise in de scrum werkwijze en de juiste leiderschapsvaardigheden.  

Als Project manager bij Coöperatie DELA zorgt Ymke voor een uniforme werkwijze onder uitvaartverzorgers. Ze is verantwoordelijk de implementatie van de nieuwe way of working.  

Lieke van Dongen (Business consultant Coöperatie DELA): “Ymke is positief ingesteld en ziet overal mogelijkheden. Binnen no time had ze haar plek in het team gevonden.” 

Scrum Master

Wil jouw team vooruit, maar is er geen focus en ontbreekt verbinding? Onze Scrum Masters helpen teams verder zodat zij zoveel mogelijk toegevoegde waarde kunnen leveren. Up to the next level. Facilitators met oog voor teamdynamiek en effectieve samenwerking. 

Tjeu zorgt als Scrum Master bij ABN Amro voor verbeteringen in de manier van werken, communicatiemethoden en feedback geven. Hij faciliteert sessies, stelt kritische vragen en houdt 1 op 1 gesprekken met teamleden. 

Sustainability specialist

Altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en buitengewoon gemotiveerd om duurzaamheidstrajecten verder te brengen. Onze talenten zijn echte experts op het gebied van sustainability en CSRD-implementatie. 

Voor Sanne ligt bij PON de focus op het monitoren en reduceren van de CO2 voetafdruk van het gehele bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuwe tool om de meest betrouwbare CO2 voetafdruk te berekenen en organiseert met haar kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid workshops over dit onderwerp.  

Changemanager

Heb je een omvangrijke, uitdagende transformatie op de planning? Onze talenten zijn getraind in changemanagement, zijn als geen ander in staat draagvlak te creëren en barsten van overtuigingskracht.  

Eline was bij AkzoNobel verantwoordelijk voor het optimaliseren van het productieproces en het aansturen van procesverbeteringen.  

Michael Mom (Project Manager Process & Operations) over Eline: “Met haar positieve houding integreerde ze eenvoudig in ons team en begon ze met meerdere activiteiten om onze processen te verbeteren.”    

Talent is only a step away

Benieuwd naar onze unieke talenten?

Ontdek hoe ‘the special ones’ van Ormit Talent het verschil maken in jouw organisatie.