|

Ben je op zoek naar een business translator die direct aan de slag kan?

Wij hebben dit talent in huis

Op zoek naar concrete resultaten uit jouw bedrijfsdata? Onze Business Translators zijn jouw sleutel tot effectieve datagedreven beslissingen.

Ontdek hoe onze specialisten jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Sanne bij AVL

Ik heb de verantwoordelijkheid gekregen om een dashboard te creëren dat inzicht geeft in de voortgang van deze duurzaamheidsdoelstellingen. Om dit te doen, heb ik eerst dit beleid meetbaar gemaakt. Wat willen we precies rapporteren? Wat kunnen we meten? Hoe kunnen we dit doen? Ik heb uitgebreid samengewerkt met de auteurs van dit beleid om deze vragen te beantwoorden. In deze rol fungeer ik als de brug tussen beleidsdoelstellingen en gegevensimplementatie, en de uitdaging ligt in het kritisch nadenken en voortdurend stellen van de juiste vragen. Vervolgens heb ik gegevens verzameld en schoongemaakt van verschillende afdelingen van het ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Ik heb deze gegevens verzameld en gevisualiseerd in het dashboard dat ik heb gebouwd. Nu kunnen ze met behulp van mijn handleiding dit dashboard elk kwartaal bijwerken om te begrijpen welke duurzaamheidskeuzes impact hebben.

Dit omvat afvalvermindering, CO2-uitstoot en energieverbruik. Ik vind het erg bevredigend dat ik een significante bijdrage kan leveren aan het verduurzamen van de hele organisatie, en ik ben trots op hoe ik dit heb kunnen doen met een uniek project dat ik van begin tot eind heb opgezet.

Direct aan de slag met het aanvullen van je team?

Boek een vrijblijvende meeting met een van onze accountmanagers.