|

Ben je op zoek naar een changemanager die direct aan de slag kan?

Wij hebben dit talent in huis

Heb je een omvangrijke, uitdagende transformatie op de planning? Onze talenten zijn getraind in changemanagement, zijn als geen ander in staat draagvlak te creëren en barsten van overtuigingskracht.

Ontdek hier hoe onze Changemanagers het verschil maken bij organisaties die je voor gingen.

Eline bij AkzoNobel

Als Changemanager op de Production Site van AkzoNobel was ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van het productieproces en het aansturen van procesverbeteringen. Er was een nauwe samenwerking met veel verschillende mensen, waarin ik kennis van bijvoorbeeld SAP nodig had, maar ook een sterk analytisch denkvermogen en stakeholdermanagementvaardigheden. In mijn opdracht was ik de schakel in het web van alle afdelingen en zorgde ik ervoor dat de juiste verwachtingen op elkaar waren afgestemd. Ik was niet alleen een aanspreekpunt op kantoor, maar ook op de werkvloer in de fabrieken van AkzoNobel. Dit maakte mijn opdracht erg interessant en tastbaar.

Michael Mom (Project Manager Process & Operations): “Eline heeft laten zien een toegewijd en hardwerkend persoon te zijn met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met haar positieve houding integreerde ze eenvoudig in ons team en begon ze met meerdere activiteiten om onze processen te verbeteren.”

Jur bij PostNL

Als Solution Consultant CBS was ik verantwoordelijk voor het changemanagement binnen twee IT-teams. Ik monitorde de dagelijkse reilen en zeilen van de teams op operationeel vlak. Daarnaast schakelde ik met verschillende stakeholders en bracht in kaart wat de teams nodig hadden voor de uitvoering van de change aanvraag. Ik gaf zo het changeproces vorm voor beide teams door vast te leggen hoe de lijnen lopen en wat de afspraken en regels zijn. Ook stimuleerde ik de teams om mee te denken in de vormgeving van het changeproces. Als solution consultant werkte ik ook aan de visie, veiligheid en financiën van de applicaties. Kortom een uitdagende opdracht met veel vrijheid en verantwoordelijkheid!

Dennis bij Mediq

Als transformatiemanager was ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen, faciliteren en verbeteren van verschillende complexe processen op de afdeling Sales. Daarnaast gaf ik leiding aan de uitvoering van diverse projecten. Daarbij kun je denken aan het op de markt brengen van het nieuwe innovatief product WeSense Slim incontinentiemateriaal.

Direct aan de slag met het aanvullen van je team?

Boek een vrijblijvende meeting met een van onze accountmanagers.