|

Ben je op zoek naar een data analist die direct aan de slag kan?

Wij hebben dit talent in huis

Wil je inzichten verkrijgen uit een enorme hoeveelheid gegevens? Onze Data Analisten verwerken data tot bruikbare informatie en adviseren het management op basis van heldere rapportages. Terwijl een Data Scientist zich richt op toekomstige voorspellingen, duikt een Data Analist dieper in de huidige stand van zaken.

Ontdek hoe onze Data Analisten bij Ormit Talent bedrijven helpen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en meer inzicht te verkrijgen uit hun data.

Tim bij DSM

Als Power BI Dashboard Developer bij DSM-Firmenich ben ik verantwoordelijk voor het omzetten van ruwe data in inzichtelijke informatie en het automatiseren van rapporten in Power BI. Deze rapporten tonen belangrijke prestatie-indicatoren voor de kwaliteitsafdeling en ondersteunen besluitvorming op verschillende niveaus.

Het is cruciaal om de datakwaliteit en betrouwbaarheid van de gegevensbron te beheren. De grootste uitdaging gaat verder dan de taken die zijn verbonden aan een Dashboard Developer; het managen van de mensen achter de data. Een complexe taak in een internationale organisatie. Dit maakt deze opdracht uitdagend en bovenal ongelooflijk interessant voor mij.

Direct aan de slag met het aanvullen van je team?

Boek een vrijblijvende meeting met een van onze accountmanagers.