|

Ben je op zoek naar een data scientist die direct aan de slag kan?

Wij hebben dit talent in huis

Wil je dat jouw bedrijfsdata omgezet wordt in waardevolle inzichten? Onze Data Scientists staan klaar om direct aan de slag te gaan en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen!

Ontdek hier hoe onze Data Scientists het verschil maken bij organisaties die je voor gingen.

Sander bij Dela

Sinds ik in oktober als Data Scientist bij DELA ben begonnen, is het mijn taak om meer waarde uit onze data te halen dan wat je met BI kunt ontdekken. Naast andere taken heb ik bijvoorbeeld gewerkt aan een chatbot voor de Funeral Service desk, waarbij ik gebruik maakte van de GPT-modellen (de hersenen achter ChatGPT). Dit is interessant, omdat ik werk met geavanceerde technologie en het omvorm naar een end-to-end oplossing die medewerkers in hun eigen Teams-kanaal kunnen gebruiken.

Ondertussen krijg ik meer verantwoordelijkheden en vind ik mogelijkheden om mijn eigen projecten op te zetten samen met mensen uit het bedrijf. Dit leidt tot minder tijd programmeren en meer tijd besteden aan vergaderingen en presentaties. Ik kan ons werk laten zien om collega’s te inspireren en aan te moedigen meer met hun data te doen, inclusief het advies- en uitvoerend bestuur van DELA. Tijdens deze vergaderingen zie ik veel enthousiasme over de toegevoegde waarde die Data Science kan hebben, wat mij op zijn beurt veel energie en motivatie geeft!

Lees hier alles over de samenwerking tussen Cooperatie DELA en Ormit Talent

Lieke van Dongen is business consultant bij DELA en begeleider van trainees van Ormit Talent. Lieke vertelt alles over haar samenwerking tussen Ormit Talent en DELA.  

Direct aan de slag met het aanvullen van je team?

Boek een vrijblijvende meeting met een van onze accountmanagers.