|

Ben je op zoek naar een project manager die direct aan de slag kan?

Wij hebben dit talent in huis

Heb je een groot, ambitieus project? Het succes staat of valt met optimale projectmanagement skills. Onze talenten brengen projecten verder dan je durft te dromen met agile-principes, expertise in de scrum werkwijze en de juiste leiderschapsvaardigheden.

Ontdek hier hoe onze project managers het verschil maken bij organisaties die je voor gingen.

Dick bij bol.com

Als Programma Manager van Verzenden bij bol.com was ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de dagelijkse gang van zaken en het bijhouden van de prestaties. Daarnaast maakte ik ook voorspellingen en stuurde ik mijn team bij op het moment dat doelen niet gehaald worden of ergens een kink in de kabel dreigde te komen. Wat ik tijdens mijn periode bij bol.com als buitengewoon leerzaam heb ervaren was het verder opschalen en structureren van de propositie en hier ownership op te nemen.

Josja bij Bam Energy Systems

Als Projectleider was ik verantwoordelijk voor het opzetten van energiegemeenschappen in Nederland om lokale duurzame energie-uitwisseling tussen woningen mogelijk te maken. Daarnaast was ik ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een dashboard waarop duurzame energie prestaties worden weergegeven van verschillende kantoorgebouwen, dit met als doel groener gedrag te stimuleren en CO2 uitstoot te reduceren. Mijn werkzaamheden omvatten onder andere het opstellen van proposities, monitoren van voortgang, synchroniseren tussen partners, managen van stakeholders, procesbegeleiding en outsourcing van externe partijen.

Thijs bij Euro Pool System

Stack&Track is een startup die ernaar streeft om een platform te lanceren waarop bedrijven in de vers industrie hun emballage stromen kunnen beheren. Als Projectleider Operations was ik verantwoordelijk voor het opzetten van een geheel automatisch financieel systeem, zodat de eerste klanten kunnen betalen. Daarnaast zorgde ik voor een soepele onboarding voor de nieuwe klanten die gebruik wilden maken van de diensten van Stack&Track. Ik schakelde met verschillende interne en externe stakeholders om ervoor te zorgen dat alles vloeiend verliep en ik stelde een overzichtelijke rapportage op van alle afdelingen binnen Stack&Track richting de investeerder: Euro Pool System. De vrijheid die ik had om invulling te geven aan deze taken maakte deze opdracht uitdagend. Een proactieve houding en duidelijke communicatie zette ik in om deze opdracht in goede banen te leiden.

Direct aan de slag met het aanvullen van je team?

Boek een vrijblijvende meeting met een van onze accountmanagers.