|

Ben je op zoek naar een Scrum Master die direct aan de slag kan?

Wij hebben dit talent in huis

Wil jouw team vooruit, maar is er geen focus en ontbreekt verbinding? Onze Scrum Masters helpen teams verder zodat zij zoveel mogelijk toegevoegde waarde kunnen leveren. Up to the next level. Facilitators met oog voor teamdynamiek en effectieve samenwerking.

Ontdek hier hoe onze Scrum Masters het verschil maken bij organisaties die je voor gingen.

Meike bij PWN Drinkwaterbedrijf Noord-Holland

Als Scrum Master was ik verantwoordelijk voor het faciliteren van twee ontwikkel- en beheerteams binnen de afdeling Informatievoorziening (IV). Ik zorgde voor de juiste teamsamenstelling en continue ontwikkeling van mijn teams, zodat zij zoveel mogelijk toegevoegde waarde kunnen leveren. Het wegnemen van belemmeringen en er voor zorgen dat mijn team het scrum framework begrijpt en inzet waren taken waar ik mij mee bezighield. Ik werkte ook met andere scrum masters om de agile samenwerking tussen onze teams te vergroten. Ik leerde iedere dag enorm veel van de intensieve samenwerkingen en het analyseren van de verschillende team dynamieken in mijn rol.

Lees hier alles over de samenwerking tussen Cooperatie DELA en Ormit Talent

Lieke van Dongen is business consultant bij DELA en begeleider van trainees van Ormit Talent. Lieke vertelt alles over haar samenwerking tussen Ormit Talent en DELA.  

Tjeu bij ABN AMRO

Bij ABN AMRO werk ik als teamcoach volgens de scrum methodiek met 2 IT teams uit Nederland én India, waar ik mij vooral focus op de teamdynamiek. Ik zorg voor verbeteringen in de manier van werken, communicatiemethoden en feedback geven. Daarnaast faciliteer ik sessies, stel ik kritische vragen, hou ik 1 op 1 gesprekken en zorg ik voor een prettige werksfeer. Momenteel bevindt zich een transitie binnen ABN AMRO waarin team coaches en scrum masters overstijgend binnen de afdeling komen te werken. Zo werk ik niet alleen meer met één team, maar ben ik als Empire Enabler verantwoordelijk voor mijn gehele afdeling.

Direct aan de slag met het aanvullen van je team?

Boek een vrijblijvende meeting met een van onze accountmanagers.