|

Ben je op zoek naar een sustainability specialist die direct aan de slag kan?

Wij hebben dit talent in huis

Altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en buitengewoon gemotiveerd om duurzaamheidstrajecten verder te brengen. Onze talenten zijn echte experts op het gebied van sustainability.

Ontdek hier hoe onze sustainability specialists het verschil maken bij organisaties die je voor gingen.

Sanne bij PON

Binnen PON was ik werkzaam als Project manager op gebied van Corporate Social Responsibility (CSR) en werkte ik in projectmanagement, corporate sustainability, stakeholder management, educatie en software implementatie. Mijn focus lag op het monitoren en reduceren van de CO2 voetafdruk van PON en alle onderliggende operating companies wereldwijd. Ik was verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuwe tool om de meest betrouwbare CO2 voetafdruk te berekenen. Zo betrok ik gebruikers en organiseerde ik met mijn kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid workshops omtrent de CO2 voetafdruk.

Nils bij Rabo Carbon Bank

De Rabo Carbon Bank (RCB) ontwikkelt samen met Rabobank cliënten initiatieven die de uitstoot van CO2 emissies verminderen en/of CO2 uit de atmosfeer opnemen om zo de transitie naar een duurzaam systeem van voedselproductie te bevorderen.

Samen met de Operations Manager van de Carbon Bank hield ik de verschillende pilots in het vizier en ondersteunde ik hem bij de operationele sturing van de RCB als geheel. Ik was o.a. verantwoordelijk voor het opzetten van een RCB-wijd dashboard, het implementeren van een geoptimaliseerd operating model om zo meer aan te sluiten bij de reguliere Rabobank business, het uitdenken van een strategie voor de proposities die zich op Braziliaanse cliënten focussen en het opstellen van een managers guide. In mijn rol was het belangrijk dat ik organisatiesensitief te werk ging en voldoende binding had met de verschillende pilot teams om zo op efficiënte en effectieve wijze vooruitgang te boeken.

Opzoek naar een CSRD-held?

Ben jij klaar om je CSRD-strategie te implementeren? Dan heb je de juiste aanpak en afstemming nodig. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wij helpen je!

Onze deskundige CSRD-talenten en data-professionals staan voor je klaar om je in elke fase van je implementatie te ondersteunen.

Direct aan de slag met het aanvullen van je team?

Boek een vrijblijvende meeting met een van onze accountmanagers.