Heb jij het talent?

Bij Ormit Talent draait het allemaal om jou. Samen diepen we je unieke persoonlijkheid, skills en talenten uit. We graven dieper. Naar jouw passies, dromen, drives en ambities. Je gaat aan de slag in een ambitieuze organisatie uit ons netwerk. Daar bouw je mee aan de toekomst: verandering, vernieuwing en vooruitgang. Durf jij deze challenge aan?

Laat jouw talent voor je werken

Ormit Talent gelooft dat mensen zoals jij met uitzonderlijke talenten simpelweg gewoon onmisbaar zijn. Zeker in deze tijd van grote uitdaging maak jij het verschil. Met jouw talent help jij organisaties veranderen en verbeteren. Stilstaan is geen optie. 

Je staat op het punt om een keuze te maken, welke kansen ga jij nu pakken met alles wat je te bieden hebt? Wat is jouw best next step? Ormit Talent geeft jou de extra push om nog meer uit jezelf te gaan halen. Meer dan 2000 talenten gingen jou voor. Ze stegen boven zichzelf uit en namen organisaties mee naar beter en slimmer. Dus waar wacht jij nog op?

Work hard

Je zet je tanden in uitdagende projecten. De lat ligt hoog, het tempo is snel en er wordt veel van je gevraagd. Regelmatig knal je uit je comfort zone. Jij pakt de lead. 

Maar je hoeft het zeker niet alleen te doen. Jouw coach ondersteunt je op jouw pad. Ormit Talent laat je groeien in persoonlijk inzicht, communicatie, teamwork. Daarnaast sturen wij ook op change management en andere hard skills. 

Wij houden het vizier op jouw persoonlijke doelstellingen, zorgen voor nieuwe inzichten en … nieuwe uitdagingen. Zó haal je pas echt het beste uit jezelf.

Play hard

Ontdek onze after hours. Wij weten als geen ander, presteren vraagt om inspanning en ontspanning. Onze Young Professionals ontmoeten elkaar regelmatig voor borrels, wintersport, zeilreis, pubquizzen, jaarevenementen en meer. Proost!

LinkedIn Check

Ontvang een persoonlijk advies!

Wil jij weten welk programma het meest geschikt is voor jou? Vul het formulier in, dan ontvang je binnen 5 werkdagen een persoonlijk advies van onze recruiter!

The special ones

Als Ormit Talent ben jij anders dan de rest. Jij bent één van de leiders van de toekomst. Een game changer die nu al verandering en vernieuwing teweeg kan brengen en altijd vooruit wil. Als onmiskenbare ‘special one’ zorg jij ervoor dat organisaties sneller en beter innoveren en meer successen boeken. Jezelf “special one” noemen is dus zeker niet voor iedereen weg gelegd. Daarom is ons selectie proces zo ingericht om de beste talenten te selecteren. Lees verder hoe we dat doen!

Het selectieproces

CV en motivatie

Jouw talenten worden duidelijk uit jouw cv en motivatie. We nemen contact met je op met een persoonlijk advies.

Capaciteitentest

We testen jouw numerieke, verbale, abstracte skills en probleemoplossend vermogen. Dit doe je in een vertrouwde omgeving, namelijk vanuit huis!

Interview

Het interview is een persoonlijk gesprek met als doel jou écht te leren kennen. We gaan o.a. dieper in op jouw persoonlijke ontwikkeling, denk hierbij aan je kwaliteiten en valkuilen. Uiteraard komen ook jouw motivatie, ambities en andere competenties aan bod.

Assessment

Een intensieve sessie waarin jij je sterktes moet laten zien en van ons scherpe, inspirerende feedback krijgt. Deze dag vormt het begin van jouw persoonlijk ontwikkeltraject.

You’re special!

Als je tot hier bent gekomen, dan heb jij laten zien dat jij een special one bent. Ambitieus en nieuwsgierig zoals je bent heb je vast zin om snel te gaan beginnen!

Ready, set, go!

Ben jij overtuigd van jouw talent? Dan helpen wij jou graag verder! Onze traineeships en talent programma’s zijn er op gericht om het beste uit jezelf te halen en geven een impuls aan je carrière.  Maak eens kennis met onze vacatures!

#ormitevents

Hier werken onze talenten