|

Jij hebt het talent.

Wij kennen de weg.

Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We love it! We doorgronden je persoonlijkheid, skills en talenten. Het ontwikkelprogramma van Ormit Talent is bekroond door CEDEO. Daarmee kunnen wij trots zeggen het beste ontwikkelprogramma van Nederland aan te bieden! Samen werken we actief aan jouw ontwikkeling. Zo zorgen wij ervoor dat jij het allerbeste in jezelf naar boven gaat halen.

01

Een succesvolle carrière begint bij jezelf

 

Je bent nieuwsgierig en hongerig om te groeien en staat open voor nieuwe ervaringen, waardevolle feedback en frisse inzichten. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Jouw carrière begint dus ook bij jezelf, en Ormit Talent helpt je daarbij. Je gaat voor een combinatie van leren en werken, ondersteund door onze professionals. Een bewezen succesformule. Dit is de manier om jouw eigen verwachtingen en ambities te overtreffen. Je bent knettergek als je met zo veel talent deze kans laat lopen! 

02

Jouw opdracht

 

Stap uit je comfortzone. Doe nieuwe ervaringen op, ga onbekende avonturen en uitdagingen aan. Duik diep in jouw positie en zoek naar treffende oplossingen. Zo kom je in de ontwikkeldynamiek terecht. Daar ontstaan nieuwe inzichten en persoonlijke ontdekkingen. Dit doe je tijdens meerdere opdrachten in jouw positie bij ASML. Je krijgt alle ruimte om betekenisvol te zijn en het verschil te maken voor ASML!

03

Persoonlijke ontwikkeling

 

Jij bent uniek met jouw talent, maar toch zien we vaak dezelfde vragen en ontwikkelpunten terugkomen. Ons ontwikkelprogramma spitst zich toe op de onderwerpen die jou helpen om jouw potentieel te gaan bereiken. Een aantal aandachtspunten zijn: 

 

   • Effectief communiceren
   • Het managen van de mensen om je heen
   • Het geven en ontvangen van feedback
   • Inzicht krijgen in jezelf, jouw talenten en persoonlijkheid
   • Vitaal blijven op de werkvloer
   • Het managen van voortgang in projecten
   • Veranderen en innoveren 

 

Kortom: Wij weten wat er nodig is om jou te laten groeien!

04

Trainingen en workshops

 

Maandelijks krijgt jouw talent een boost door ons aanbod van trainingen en e-learning. De exacte invulling is afgestemd per programma, maar er zijn een aantal trainingen die wij essentieel voor iedereen vinden, zoals de voorbeelden hieronder.

Deze trainingen ga je zeker volgen:

Personality Profile

Krijg inzicht in jezelf en anderen. Je ontdekt jouw MBTI, die je gaat helpen om de verschillen tussen jezelf en anderen te ontdekken. Je leert jezelf kennen, maar wordt zo ook beter in:  effectieve communicatie, conflicthantering, teambuilding en het uitstippelen van je carrièrepad.

Communication Marathon

Hoe ga jij om met stressvolle gesprekken? Jij leert omgaan met spannende situaties waarin bijvoorbeeld iemand anders reageert dan je had verwacht. Samen met onze acteurs verbeter je jouw communicatiestijl.

Project Management Skills

Hoe word je nog effectiever in het managen van projecten? Tijdens deze training implementeer je projectmanagementprincipes op jouw eigen projectcase(s). Zo leer jij van jouw ervaringen uit de praktijk!

Agile & Scrum

Na deze training begrijp je waar Agile en Scrum voor staan, kun je de begrippen uitleggen en de managementtools in de praktijk toepassen. Je kunt beoordelen of je de Agile mindset hanteert en een bijdrage leveren aan het verbeteren van processen.

Stakeholder Analysis

Een project doe je nooit alleen, je hebt anderen nodig om successen te behalen. Tijdens deze training krijg je inzicht in het netwerk van mensen om je heen. Analyseer je de onderliggende verhoudingen en kom je tot een tactiek om jouw project in beweging te houden.

Data Bootcamp

De wereld van data kan niet langer genegeerd worden. Tegenwoordig draait alles op data. Tijdens deze meerdaagse bootcamp krijg je de tools om data voor jou te laten werken. Zo ga je o.a. datasets opschonen en aan de slag met het maken van een dashboard in PowerBi.

Situational Leadership

Word een effectief leider door verschillen in jouw team te benutten. Niet iedereen is hetzelfde, en iedereen reageert anders op jouw leiderschap. Je leert de ontwikkeling en groei van medewerkers te versnellen, waardoor ze meer betrokken raken en eigenaarschap tonen. Precies wat jij wil binnen jouw project!

Stress Management

Ontdek wat de kern van stress precies is. Leer rust in je leven te creëren en daarmee je vitaliteit en veerkracht te vergroten. Je maakt kennis met basistechnieken gericht op het voorkomen en verminderen van overmatige stress.

Design Thinking

Een manier om innovatieve producten of diensten te creëren waarin mensen centraal staan. Je leert basisstappen om creatieve oplossingen te bedenken voor de problemen van het heden en de uitdagingen van de toekomst. Waar zitten knelpunten en waar liggen kansen, en wat kan technologie daar aan bijdragen?

+ More

Dit is slechts een voorproefje van het totale aanbod aan trainingen. De trainingen zijn afgestemd op het door jouw gekozen programma en is een mix gericht om de ontwikkeling van jouw hard-skills en soft-skills te stimuleren.

05

Talent coaching

 

Je krijgt een ervaren Ormit Talent coach. Die is er helemaal voor jou en is één en al luisterend oor. Bij jouw coach leer je veel over jezelf en de aannames die je onbewust hebt. Tegelijkertijd leer je hoe je met jouw talenten anderen in beweging krijgt. Dat is waardevol voor jezelf én de mensen om je heen. Jouw coach komt af en toe bij je langs op jouw opdracht, daar bespreken jullie samen de voortgang en uitdagingen die je tegenkomt. Je wordt geprikkeld om de juiste keuzes te maken. En om je dromen en ambities écht na te jagen.

06

Join the club

 

Kom je bij Ormit Talent dan hoor je bij de club van ‘special ones’. Talenten zoals jij die tijdens borrels en bijeenkomsten ervaringen en adviezen uitwisselen maar elkaar ook inspireren. Sta je voor een grote uitdaging? Dan heb je dus een vangnet van professionals om je heen die je van advies kan voorzien. Naast dat je dus veel leert van je eigen opdrachten, leer je ook veel van elkaar. Zo bouw je aan een stevig netwerk van professionals in de wereld waarin je leeft, werkt, leert en excelleert.

07

Kansrijke toekomst

 

Tijdens jouw programma werk je toe naar je volgende stap in jouw carrière en krijg je voorrang op impactvolle posities waar anderen op dat punt nog niet klaar voor zijn. Jouw coach helpt je keuzes te maken die echt bij jou passen, en ervoor zorgen dat je met kracht en plezier in je werk staat. Bij het afronden van dit programma ligt de wereld van ASML aan je voeten!

Nothing ever happens until you make your move

Nieuw!

Internationaal Management Traineeship @ Wolters Kluwer

Bij Wolters Kluwer Benelux bieden we een uniek en uitdagend Management Traineeship aan binnen onze Divisie Fiscaal & Accountancy. Daarnaast zul je één opdracht in België uitvoeren, waardoor je een internationaal perspectief ontwikkelt.

Start direct!

Data Traineeship

Je staat aan het begin van je carrière en je weet dat data de hoofdrol moet spelen in je werk. Sterker nog, jij wilt de wereld een stukje beter maken met data. Maar of je nou data engineer, data scientist of data analist wilt worden is een raadsel voor je. En wat betekent zo’n baan eigenlijk in de praktijk?

header afbeelding

GIS Specialist Traineeship @ PWN 

Ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven in een dynamisch en essentieel vakgebied voor moderne infrastructuur en milieubeheer? Ormit Talent biedt jou de kans om als GIS (Geografisch Informatie Systeem) Trainee aan de slag te gaan binnen PWN, waar je wordt opgeleid tot GIS Specialist!

Management Traineeship @ Finance

Streef je naar een loopbaan in de financiële sector? Wil je deze boeiende wereld verkennen en ontdekken waar jouw talenten het best tot uiting komen? Dan is ons Management Traineeship @ Finance de perfecte kans voor jou!

Management Traineeship @ Overheid

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken? Heb jij een kritische blik op onderwerpen die dagelijks in het nieuws verschijnen en denk je dat het anders kan? Jeuken jouw handen en wil jij jouw kwaliteiten inzetten voor een beter Nederland?

Start vanaf oktober 2024!

Management Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Tech & Management Traineeship @ Brainport Eindhoven

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

Product Owner Talent Program

Een Product Owner word je niet zomaar! Het is een uitdagende rol, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, en durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?

Neem contact op

Kom je er niet uit? Stel je vraag aan een van onze recruiters!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.