|

We hebben elkaar gevonden.

De wereld veranderen terwijl jij hem ontdekt. Wij gaan je helpen. Hoe? Dat vertellen wij je graag. Bij Ormit Talent doen we er alles aan om jouw carrière een kick-start te geven. Young professionals als jij groeien bij ons uit tot échte toptalenten. Wat je daarvoor nodig hebt? Vooral talent. Stuur ons een berichtje via WhatsApp of laat je LinkedIn pagina achter en krijg persoonlijk advies!

Lotte zal contact met je opnemen. Tot snel!

Ontvang een persoonlijk advies!

Wil jij weten welk programma het meest geschikt is voor jou?

Vul het formulier in, dan ontvang je persoonlijk advies van ons!

Onze Traineeships in het kort

Ontdek jouw ding

Ontdekken wat je wel of net niet wilt en er ook nog voor betaald worden!? Dat kan tijdens onze twee jaar lang durende management traineeships.

Creëer impact

Project management, business support, data analysis,… Het maakt niet uit in welke rol of waar je het doet, impact maken doe je vanaf dag één.

Groei als future leader

Elke dag on the job. En met meer dan 20 trainingsdagen en met een personal coach. Met aandacht voor soft en hard skills.

Bouw connecties

Al die teams en bedrijven, logisch dat je daar een stevig netwerk aan overhoudt.

Geniet!

Vergeten we bijna het belangrijkste. Je vormt een hechte groep met je mede trainees. Je komt regelmatig samen tijdens trainingen, intervisie of één van de vele activiteiten en borrels. Je leert elkaar door en door kennen en maakt hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.  

Time to make your move…

Product Owner Traineeship @PWN

De titel Product Owner kom je steeds vaker tegen. Maar wat doe je nu precies als Product Owner? Wij kunnen ons voorstellen dat je dat nog niet helemaal scherp hebt.  Het is een uitdagende rol, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Barst jij van het talent en durft jij ergens voor te gaan staan?

Management Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Tech & Management Traineeship @ Brainport Eindhoven

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

NEW

Development & Engineering @ ASML

In dit traineeship stroom je in de rol van Main Deliverable Owner in. Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen, plannen en ondersteunen van verschillende projecten, projectteams en interne stakeholders. Een veeleisende en multidisciplinaire rol die een goede basis biedt om door te groeien naar een project lead positie.

Reliability Engineer @ ASML

Ben je klaar om je carrière te starten bij één van de grootste en meest succesvolle hightech bedrijven ter wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ormit Talent en ASML bieden je de kans om een kick-start te geven aan je carrière binnen de wereld van ASML.

Applications Engineering Program @ ASML

Binnen de afdeling Applications Engineering ga je aan de slag in de rol van Integrator. In deze rol houd je je bezig met de gehele levenscyclus van de meest innovatieve en complexe ASML systemen. Vanaf ontwerp, uitvoering, testen en integratie en acceptatie bij de klant tot de nazorg.

Vlammrs Young Data Professional Traineeship

We believe in the full potential of data by investing in young data talents and teaching them exceptional skills in personal leadership and data expertise

Product Owner Talent Program

Een Product Owner word je niet zomaar! Het is een uitdagende rol, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, en durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?