|

We hebben elkaar gevonden.

De wereld veranderen terwijl jij hem ontdekt. Wij gaan je helpen. Hoe? Dat vertellen wij je graag. Bij Ormit Talent doen we er alles aan om jouw carrière een kick-start te geven. Young professionals als jij groeien bij ons uit tot échte toptalenten. Wat je daarvoor nodig hebt? Vooral talent. Stuur ons een berichtje via WhatsApp of laat je LinkedIn pagina achter en krijg persoonlijk advies!

Lotte zal contact met je opnemen. Tot snel!

Ontvang een persoonlijk advies!

Wil jij weten welk programma het meest geschikt is voor jou?

Vul het formulier in, dan ontvang je persoonlijk advies van ons!

Onze Traineeships in het kort

Ontdek jouw ding

Ontdekken wat je wel of net niet wilt en er ook nog voor betaald worden!? Dat kan tijdens onze twee jaar lang durende management traineeships.

Creëer impact

Project management, business support, data analysis,… Het maakt niet uit in welke rol of waar je het doet, impact maken doe je vanaf dag één.

Groei als future leader

Elke dag on the job. En met meer dan 20 trainingsdagen en met een personal coach. Met aandacht voor soft en hard skills.

Bouw connecties

Al die teams en bedrijven, logisch dat je daar een stevig netwerk aan overhoudt.

Geniet!

Vergeten we bijna het belangrijkste. Je vormt een hechte groep met je mede trainees. Je komt regelmatig samen tijdens trainingen, intervisie of één van de vele activiteiten en borrels. Je leert elkaar door en door kennen en maakt hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.  

Time to make your move…

Nieuw!

Internationaal Management Traineeship @ Wolters Kluwer

Bij Wolters Kluwer Benelux bieden we een uniek en uitdagend Management Traineeship aan binnen onze Divisie Fiscaal & Accountancy. Daarnaast zul je één opdracht in België uitvoeren, waardoor je een internationaal perspectief ontwikkelt.

Start direct!

Data Traineeship

Je staat aan het begin van je carrière en je weet dat data de hoofdrol moet spelen in je werk. Sterker nog, jij wilt de wereld een stukje beter maken met data. Maar of je nou data engineer, data scientist of data analist wilt worden is een raadsel voor je. En wat betekent zo’n baan eigenlijk in de praktijk?

header afbeelding

GIS Specialist Traineeship @ PWN 

Ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven in een dynamisch en essentieel vakgebied voor moderne infrastructuur en milieubeheer? Ormit Talent biedt jou de kans om als GIS (Geografisch Informatie Systeem) Trainee aan de slag te gaan binnen PWN, waar je wordt opgeleid tot GIS Specialist!

Management Traineeship @ Finance

Streef je naar een loopbaan in de financiële sector? Wil je deze boeiende wereld verkennen en ontdekken waar jouw talenten het best tot uiting komen? Dan is ons Management Traineeship @ Finance de perfecte kans voor jou!

Management Traineeship @ Overheid

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken? Heb jij een kritische blik op onderwerpen die dagelijks in het nieuws verschijnen en denk je dat het anders kan? Jeuken jouw handen en wil jij jouw kwaliteiten inzetten voor een beter Nederland?

Start vanaf oktober 2024!

Management Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Tech & Management Traineeship @ Brainport Eindhoven

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

Product Owner Talent Program

Een Product Owner word je niet zomaar! Het is een uitdagende rol, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, en durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?