|

Leadership Program @ DELA

Wil jij in een organisatie aan de slag waar je écht iets gaat betekenen voor je medemens? Voel jij je thuis in een mensgerichte organisatie en ben je een aanjager van verbetering en verandering? Dan is dit traineeship bij DELA echt iets voor jou!

Dit programma in het kort:

2 jarig programma

Werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling als springplank voor jouw verdere carrière binnen DELA

Focus op leiderschap

Ons ontwikkelprogramma begeleidt jou met opdrachten, trainingen en coaching tot een daadkrachtige manager.

Vind de match

Tijdens het ontwikkelprogramma voer je diverse projecten uit. Wisselende en uitdagende opdrachten met als doel om DELA in de breedte te leren kennen.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

Durf jij het aan?

Wil jij in een organisatie aan de slag waar je écht iets gaat betekenen voor je medemens? Voel jij je thuis in een mensgerichte organisatie en ben je een aanjager van verbetering en verandering? Dan is dit traineeship bij DELA echt iets voor jou!

 

In dit unieke traineeship ga je binnen DELA aan de slag met opdrachten op diverse gebieden. Zoals o.a.: digitalisering, duurzaamheid en positionering. Vorig jaar heeft DELA Yarden overgenomen. De integratie is nog in volle gang. Hierdoor is er alle mogelijkheid om echt impact te maken.

 

DELA zorgt voor de ideale werkomgeving en uitdagende opdrachten. Ormit Talent ontwikkelt je skills op het gebied van leiderschap. Zo help je DELA mee te bewegen in een continue veranderende wereld. Zodat zij ook in de toekomst kunnen blijven groeien en optimale service blijven verlenen aan haar klanten. Je ziet wat er in de buitenwereld gebeurt, zet de klant voorop en bouwt mee aan sterke teams. Help jij mee om de beweging te maken van samen leren naar samen presteren? Na dit traineeship kent DELA geen geheimen meer voor jou!

discover

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten zijn het vertrekpunt voor een succesvolle carrière bij DELA in een management positie. Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We doorgronden je persoonlijkheid, skills en talenten en helpen je deze verder te ontdekken. Maar dan ook echt. Samen graven wij dieper naar jouw kwaliteiten, ambities en levensdromen. Samen werken we aan jouw ontwikkeling en halen wij het beste in jou naar boven. Ormit Talent gelooft dat je pas echt gelukkig en succesvol in je werk kunt zijn als dit aansluit bij wie jij bent. Bovendien verwelkomen wij jou bij een inspirerende club van meer talenten zoals jij. Regelmatig komen jullie samen om ervaringen uit te wisselen tijdens trainingen, intervisies of gewoon bij een borrel. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent blijft ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

develop

Je gaat hard aan de slag met jouw ontwikkeling tot die future leader. Dit doe je niet alleen. Wij zijn er voor jou om je daarbij te helpen. Met de beste begeleiding, feedback, coaching en training in ons intensieve ontwikkelprogramma. Zo werk je tijdens dit 2-jarige traineeship aan het aanscherpen van zowel jouw persoonlijke- als business skills. Jouw toekomstige functie is in de richting van o.a. Project Management, Change Management, Product Management en Business analist.

deliver

Wij geloven dat je het meeste leert van doen. Je gaat aan slag met uitdagende opdrachten die er werkelijk toe doen bij de verschillende onderdelen van DELA. En die aansluiten bij de ervaring die jij al meeneemt. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Je krijgt de kans jouw talenten te laten zien en gedurende het 2-jarige programma te onderzoeken welke richting binnen DELA jij op lange termijn gaat kiezen. Je krijgt hiervoor alle ruimte om betekenisvol te zijn en het verschil te maken. Zo creëer je zelf kansen!

Wouter Rietveld

Management trainee bij Ormit Talent, en Programmanager voor de nieuwe strategie bij DELA

De combinatie Ormit Talent en DELA zit mij als gegoten. Bij Ormit Talent vind en ontwikkel ik mijn talenten, word ik uitgedaagd om aan mijn leerdoelen te werken en ben ik omringd met collega’s die dezelfde stappen aan het maken zijn. En bij DELA kan ik experimenteren, heb ik een manager die mij ondersteunt en word ik uitgedaagd om de nieuwe strategie in beweging te brengen. Het inzetten van mijn talent om stakeholders te verbinden en om te sturen op resultaat kan ik bij DELA direct in de praktijk brengen.

Zo ontwikkel ik mijzelf EN zet ik bij DELA een verandering in beweging die zeker een generatie meekan!

Dit ben jij:

Master

Je hebt een afgeronde Master, bij voorkeur in de richting van management. Een andere richting afgerond? Wij denken in mogelijkheden dus gaan graag met je in gesprek!

Starter

Met 0 tot maximaal 2 jaar werkervaring

Klantgericht

Je bent pragmatisch, flexibel en resultaatgericht. Je bent verbindend en weet draagvlak te creëren.

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Dit traineeship in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

Waarom kiezen voor het Leadership Program van DELA en Ormit Talent?

Het beste van twee werelden; interessante projecten binnen DELA én groeien als professional dankzij het ontwikkelprogramma van Ormit talent! Vele trainees gingen je voor en werken nog steeds met veel plezier bij DELA.

Actief in Nederland & België

Veel talenten gingen je voor en werken nog steeds met veel plezier bij DELA!

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer DELA kennen als geen ander

Een pool van mede-trainees om mee te sparren en je te laten inspireren

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!