|

Leadership program @ Eindhoven

DELA? We horen je denken…. Toch weten wij zeker dat deze coöperatie jou positief gaat verrassen! Want naast het organiseren van uitvaarten zit er ook een heel grote uitvaartverzekeraar achter met mooie uitdagingen en volop ontwikkelmogelijkheden. Als trainee werk jij alleen indirect mee om mensen een mooi laatste afscheid te geven. Zo zijn er onwijs gave projecten op allerlei verschillende gebieden. Denk daarbij aan: sustainability, positionering, digitalisering, uitbreiding van locaties/regio’s, integratie Yarden etc.

Durf jij het aan?

DELA is een onwijs goede werkgever! Bij DELA doe je ertoe. Ze staan midden in het leven en zetten áltijd een stap extra. Gedreven door passie halen zij het maximale uit het leven, zowel zakelijk als privé. Bij DELA krijg je alle vertrouwen en ruimte voor jouw persoonlijke groei.

Doordat ze bij DELA dagelijks meemaken dat het leven eindig is, zorgen zij ervoor dat de werk/privé balans echt goed is. Zo kan je bijvoorbeeld extra vakantie dagen bij kopen, is rijden in de file echt niet nodig (log lekker eerst thuis in), kan je hybride werken, krijg je een flexibel te besteden budget wat je mag inzetten en wat niet werk gerelateerd hoeft te zijn. Dus altijd al een cursus kitesurfen willen doen? Dit is je kans! En ben je wel op kantoor? Dan voel je je daar vanaf moment één vast helemaal thuis. Het is een ontzettend tof pand en helemaal ingericht op deze tijd. Alle ruimtes hebben grote schermen, overal zijn zitjes waar je je laptop kan inpluggen, een heerlijke koffiebar beneden én een uitgebreid restaurant! En de locatie? Midden in Eindhoven, op loopafstand van de strip voor een goede vrijdagmiddagborrel!

Laat je verassen!

Waarom wij er zo zeker van zijn dat DELA je absoluut gaat verrassen en een van onze tofste traineeship is? Zij geloven écht in jou als trainee. En dat zal je merken. Vanaf dag één zal je in een sneltrein terecht komen. Gedurende je traineeship zal je 3 verschillende projecten uitvoeren bij 3 verschillende sectoren/afdelingen. Dit zorgt ervoor dat jij binnen 2 jaar DELA als geen ander leert kennen. Na die 2 jaar? Dan zit jij op een mooie positie binnen de organisatie! Wist je dat de vorige 6 Incompany trainees na 2 jaar nog steeds bij DELA werken?

 

Wil jij de garantie op een topcarrière binnen een grote organisatie? Wil je wat meer vastigheid maar wel de flexibiliteit vanuit een werkgever? Een huis kopen binnenkort? Dan is dit Leadership Program helemaal voor jou!   

 

Lees wat Mitch (huidig trainee bij DELA) hierover zegt:  

 

‘’Tijdens het sollicitatiegesprek kreeg ik te horen dat ze midden in een integratietraject zaten. Ze zei: ik heb een Ormit-er nodig die ik op onze sneltrein kan trekken en die per direct met ons mee gaat rennen. In de eerste weken moet je niet denken, maar dóén. Ik dacht ja hoor. DELA… Een sneltrein? Zo veranderlijk zullen zij niet zijn. Tót mijn eerste dag. Ik mailde de desbetreffende manager en kreeg een automatische reply waarin stond: -Ik ben met vakantie. Voor alle vragen omtrent het integratietraject kunt u terecht bij Mitch van Dijk.- Tof, een sneltrein dus!’’  

Dit programma in het kort:

2-jarig programma

Werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling met het ontwikkelprogramma van Ormit Talent. Als springplank voor jouw verdere carrière binnen DELA. Na 2 jaar heb jij je ontwikkeld tot professional binnen DELA. Je mede pooltrainees; vrienden voor het leven!

Kick-start je carrière bij DELA

Bij DELA krijg je alle vertrouwen en ruimte voor jouw persoonlijke groei. Waarbij ze je nét een beetje extra uitdagen, zodat jij altijd het beste uit jezelf kan halen. Een kick-start van je carrière, en van jezelf als professional, is bij DELA gegarandeerd! Wil jij zekerheid en over twee jaar een mooie positie binnen een organisatie? Dan is dit traineeship precies wat je zoekt!

Vind de match

Tijdens het ontwikkelprogramma voer je diverse projecten uit binnen verschillende afdelingen. Wisselende en uitdagende opdrachten met als doel om DELA in de breedte te leren kennen. Wanneer leer je nou een organisatie zó snel kennen? Dit zorgt ervoor dat je na je traineeship DELA aan je voeten hebt!

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

discover

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten zijn het vertrekpunt voor een succesvolle carrière bij DELA in een management positie. Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We doorgronden je persoonlijkheid, skills en talenten en helpen je deze verder te ontdekken. Maar dan ook echt. Samen graven wij dieper naar jouw kwaliteiten, ambities en levensdromen. Samen werken we aan jouw ontwikkeling en halen wij het beste in jou naar boven. Ormit Talent gelooft dat je pas echt gelukkig en succesvol in je werk kunt zijn als dit aansluit bij wie jij bent. Bovendien verwelkomen wij jou bij een inspirerende club van meer talenten zoals jij. Regelmatig komen jullie samen om ervaringen uit te wisselen tijdens trainingen, intervisies of gewoon bij een borrel. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent blijft ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

develop

Je gaat hard aan de slag met jouw ontwikkeling tot die future leader. Dit doe je niet alleen. Wij zijn er voor jou om je daarbij te helpen. Met de beste begeleiding, feedback, coaching en training in ons intensieve ontwikkelprogramma. Zo werk je tijdens dit 2-jarige traineeship aan het aanscherpen van zowel jouw persoonlijke- als business skills. Jouw toekomstige functie is in de richting van o.a. Project Management, Change Management, Product Management en Business analist.

deliver

Wij geloven dat je het meeste leert van doen. Je gaat aan slag met uitdagende opdrachten die er werkelijk toe doen bij de verschillende onderdelen van DELA. En die aansluiten bij de ervaring die jij al meeneemt. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Je krijgt de kans jouw talenten te laten zien en gedurende het 2-jarige programma te onderzoeken welke richting binnen DELA jij op lange termijn gaat kiezen. Je krijgt hiervoor alle ruimte om betekenisvol te zijn en het verschil te maken. Zo creëer je zelf kansen!

Wouter Rietveld

Management trainee bij Ormit Talent en Programmanager voor de nieuwe strategie bij DELA

De combinatie Ormit Talent en DELA zit mij als gegoten. Bij Ormit Talent vind en ontwikkel ik mijn talenten, word ik uitgedaagd om aan mijn leerdoelen te werken en ben ik omringd met collega’s die dezelfde stappen aan het maken zijn. En bij DELA kan ik experimenteren, heb ik een manager die mij ondersteunt en word ik uitgedaagd om de nieuwe strategie in beweging te brengen. Het inzetten van mijn talent om stakeholders te verbinden en om te sturen op resultaat kan ik bij DELA direct in de praktijk brengen.

Zo ontwikkel ik mijzelf EN zet ik bij DELA een verandering in beweging die zeker een generatie meekan!

Dit ben jij:

Young Professional

Bij voorkeur heb je een academisch werk- en denkniveau. Heb jij een afgeronde bachelor en voel jij je ook uitgedaagd? Dan ben je ook zeker welkom om te solliciteren!

Starter

Met 0 tot maximaal 2 jaar werkervaring.

Klantgericht

Je bent pragmatisch, flexibel en resultaatgericht. Je bent verbindend en weet draagvlak te creëren.

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Dit traineeship in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

Waarom kiezen voor het Leadership Program van DELA en Ormit Talent?

Het beste van twee werelden; interessante projecten binnen DELA én groeien als professional dankzij het ontwikkelprogramma van Ormit Talent! Vele trainees gingen je voor en werken nog steeds met veel plezier bij DELA.

Actief in Nederland & België

Veel talenten gingen je voor en werken nog steeds met veel plezier bij DELA!

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer DELA kennen als geen ander

Een pool van mede-trainees om mee te sparren en je te laten inspireren

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!