|

Reliability Engineer @ ASML

Ben je klaar om je carrière te starten bij één van de grootste en meest succesvolle hightech bedrijven ter wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ormit Talent en ASML bieden je de kans om een kick-start te geven aan je carrière binnen de wereld van ASML.

What’s in it for you

Kick-start your career

Dit programma legt de basis voor een succesvolle carrière bij ASML. Jij hebt het talent, de kennis en ambitie om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen bij ASML. Met dit programma stap jij in de vele voetstappen van de andere Ormit talenten die jou voor gingen.

Build your network

Logisch dat je netwerk enorm groeit door al die verschillende klanten waar je terecht komt. En dan tellen we je mede trainees en alumni nog niet eens mee…

Geniet!

Vergeten we bijna het belangrijkste. Je vormt een hechte groep met je mede trainees. Je komt regelmatig samen tijdens trainingen, intervisie of één van de vele activiteiten en borrels. Je leert elkaar door en door kennen en maakt hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.  

Bekroond ontwikkelprogramma

Ons bekroonde ontwikkelprogramma laat jou kennis en ervaring opdoen in de praktijk. Het programma omvat een intensief curriculum dat in combinatie met onze begeleiding zorgt voor maximale persoonlijke en professionele groei.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

Over ASML

ASML is één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van apparatuur voor chipfabricage. Het produceren van betaalbare micro-elektronica die de kwaliteit van het leven verbetert staat centraal. Om dit te bereiken is het hun missie om geavanceerde technologie voor high-tech lithografie, metrologie en softwareoplossingen voor de halfgeleiderindustrie uit te vinden, te ontwikkelen, te produceren en te onderhouden.

Om ervoor te zorgen dat de technologische ontwikkeling niet ten koste gaat van de efficiëntie van projecten, heeft ASML young professionals nodig die de kloof tussen mensen, technologische producten en processen kunnen overbruggen. Ormit Talent weet precies wat jij nodig hebt om dit succesvol te kunnen doen. Om succesvol bij ASML te zijn, moet je volgens ons het grotere plaatje zien. Je moet verschillende technologische omgevingen ervaren en je soft skills net zo goed ontwikkelen als je hard skills.

Onze traineeships bevatten projecten en opdrachten die je uitdagen, coaches die je helpen groeien, en een persoonlijk ontwikkelprogramma dat is ontworpen om je te transformeren tot een leider in technologie binnen ASML.

Jij in de rol van Reliability Engineer

Om in deze wereld toonaangevend te zijn, moet je sneller en vaker dan wie dan ook in beweging komen. Iedereen bij ASML weet hoe belangrijk het is om grote ideeën te genereren en om die grote ideeën als eerste op de markt te brengen.

 

Heel belangrijk en wat niet vergeten mag worden is de systeembetrouwbaarheid. Een gebied dat nog niet bij alle ingenieurs bekent is, maar dat snel verandert omdat de klant dit van ASML verwacht. Daarom heb je als ASML Reliability Engineer niet alleen technische vaardigheden nodig, maar ook het vermogen om te netwerken en te communiceren met andere ASML’ers om het begrip betrouwbaarheid top of mind te houden. Je moet betrokken raken en blijven bij nieuwe moduleontwerpen en hun makers, en betrouwbaarheidskwesties op het juiste niveau houden.

 

Een onmisbare rol in de wereld van ASML!

Dit ben jij:

BSc of MSc

Je hebt een afgeronde Bachelor of Master in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica of (toegepaste) fysica, bij voorkeur met focus op reliability engineering

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring.

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Het Reliability Engineer program in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

ASML & Ormit Talent

Ormit Talent streeft ernaar de perfecte match te vinden tussen jouw talent en een rol bij ASML. Wij garanderen een indrukwekkende persoonlijke en professionele ontwikkeling in een internationale omgeving. Are you ready?

ASML is de belangrijkste producent van machines die worden gebruikt bij het maken van chips

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer ASML kennen als geen ander!

Een pool van mede-trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Tanvi Nautiyal

Ormit Talent & ASML alumni

Tijdens mijn studie was ik weinig bezig met mijn toekomst als professional in het bedrijfsleven. Het Ormit Talent & ASML traineeship gaf mij de kans om mij als professional te ontwikkelen op drie verschillende manieren. Ten eerste, ik kreeg de kans om ervaring op te doen binnen verschillende afdelingen van ASML; van finance tot project management. Ten tweede, doordat mijn mede-trainees mij uit mijn comfort zone hebben getrokken, heb ik veel dingen over mezelf ontdekt die ik nog niet wist. Tot slot, door de uitdagende  discussies met mijn coach werd ik bewust van mijn sterke en mindere sterke kanten. Voor iemand met een wiskunde achtergrond was het erg verrassend om erachter te komen dat ik erg goed ben in het raakvlak tussen mensen en inhoud. Dit traineeship heeft mij doen inzien hoe belangrijk reflectie en persoonlijke ontwikkeling zijn in mijn reis naar leiderschap.

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!

Curious for more?

Ontdek meer traineeships:

Applications Engineering Program @ ASML

Binnen de afdeling Applications Engineering ga je aan de slag in de rol van Integrator. In deze rol houd je je bezig met de gehele levenscyclus van de meest innovatieve en complexe ASML systemen. Vanaf ontwerp, uitvoering, testen en integratie en acceptatie bij de klant tot de nazorg.

Development & Engineering @ ASML

In dit traineeship stroom je in de rol van Main Deliverable Owner in. Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen, plannen en ondersteunen van verschillende projecten, projectteams en interne stakeholders. Een veeleisende en multidisciplinaire rol die een goede basis biedt om door te groeien naar een project lead positie.

Operational Excellence Program @ ASML

Ben je klaar voor een grote uitdaging en wil je het verschil maken voor 12.000 mensen binnen ASML Operations? Dan is het Operational Excellence traineeship van ASML echt wat voor jou. ASML zoekt gedreven trainees om het verschil binnen de DUV Twinscan fabriek te maken!