|

Ontdek het Product Owner Talent Program

Een Product Owner word je niet zomaar! Zo ben je de vertegenwoordiger van de business, en maak je samen met jouw team steeds de beste keuzes aan de hand van de verschillende belangen. Een uitdagende rol dus, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?

Dit programma in het kort:

Groei binnen 2 jaar naar PSPO gecertificeerd Product Owner

Als Product Owner hou je overzicht over de voortgang van projecten en ben je verantwoordelijk voor het eindproduct en de doorontwikkeling ervan. Een uitdagende rol waarin jouw management skills getest worden. Ormit Talent werkt samen met jou, om deze doelen te behalen. Met ons ontwikkelprogramma ondersteunen wij jou om het beste in jezelf naar boven te halen, en de kwaliteiten die jij als Product Owner nodig hebt te ontwikkelen. Zo leer je hoe je jouw team op snelheid houdt en alle stakeholders betrekt, maar ook hoe je de grip op jouw project behoudt. Een officiële Professional Product Owner (PSPO) certificering hoort daar uiteraard ook bij. In de praktijk ga je aan slag met uitdagende opdrachten en maak je de echte leerstappen. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Je krijgt de kans jouw talenten te laten zien aan de toporganisaties uit ons netwerk. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent blijft ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

2-jarig talent programma

Ormit Talent verwelkomt jou in deze expert track binnen het Young Leaders Program.

Ontwikkel jezelf tot Product Owner

Je hebt de ambitie om Product Owner te worden, dit programma leidt jou op met opdrachten, trainingen, mentoring en coaching tot de top van product owners.

Vind de match

Ontdek via meerdere opdrachten welk soort bedrijf en product/service bij jou past! 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

Vacature later terug lezen?

Ontvang meer informatie