|

Evenementen

Maak kennis met de tradities van Ormit Talent! Een traineeship bij ons is namelijk niet alleen heel hard bikkelen en jezelf verder ontwikkelen, maar ook heel erg leuk en gezellig. Door het jaar heen zijn er meerdere evenementen en activiteiten waar jij aan mee kan doen. Bekijk onze kalender:

Inhousedag – 25 april 2024

Ben jij vollebak bezig met je masterscriptie? En aan het oriënteren voor de volgende stap? Kom dan kijken of een van onze traineeships iets is voor jou! Vraag al onze trainees naar hun ervaringen en hoor het echte verhaal. Wij laten jou op een laagdrempelige manier ervaren hoe het is om als trainee aan de slag te gaan bij Ormit Talent.

Boost Your Consultancy Skills – 15 mei 2024

Ontdek wat een consultant tot een uitstekende consultant maakt en welke vaardigheden essentieel zijn in deze rol. Verken en versterk je consultancy skills door deel te nemen aan een praktijkgerichte case, waarin je jouw expertise kunt aanscherpen en nieuwe inzichten kunt verwerven. Bereid je voor op een boeiende en interactieve sessie waarin je jezelf kunt uitdagen en verder ontwikkelen op consultancyvlak.

Unlock Your Data Potential – 5 juni 2024

Stap in de dynamische wereld van data tijdens onze ‘Unlock Your Data Potential’ event op 5 juni! Ben je gepassioneerd door data en wil je een voorproefje van ons data traineeship? Dan is dit jouw kans!

Wat kan je verwachten in een jaar Ormit Talent?

1.

Wintersport

2.

Alumni BBQ

3.

Kwartaal meeting

4.

Open Hearted Conversations (incl. Tosti!)

5.

Sustainability Event

6.

Zeilweekend

7.

Annual Learning Event

8.

Jaarfeest

9.

Beach-Clean up

10.

Sinterklaas

11.

Winterfeest

Blijf up-to-date

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste cases, whitepapers, evenementen en meer!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.