|

Traineeships & Talent Programs

Nieuwsgierig naar onze management traineeships en talent programma’s? Bij Ormit Talent geven we jouw carrière een kick-start. Young professionals als jij groeien bij ons uit tot échte toptalenten. Groei uit tot één van de nieuwe leiders van morgen met onze persoonlijke coaching, begeleiding en training. Your future looks bright. Let’s start today!

 

Time to make your move…

Nieuw!

Internationaal Management Traineeship @ Wolters Kluwer

Bij Wolters Kluwer Benelux bieden we een uniek en uitdagend Management Traineeship aan binnen onze Divisie Fiscaal & Accountancy. Daarnaast zul je één opdracht in België uitvoeren, waardoor je een internationaal perspectief ontwikkelt.

header afbeelding

GIS Specialist Traineeship @ PWN 

Ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven in een dynamisch en essentieel vakgebied voor moderne infrastructuur en milieubeheer? Ormit Talent biedt jou de kans om als GIS (Geografisch Informatie Systeem) Trainee aan de slag te gaan binnen PWN, waar je wordt opgeleid tot GIS Specialist!

Management Traineeship @ Finance

Streef je naar een loopbaan in de financiële sector? Wil je deze boeiende wereld verkennen en ontdekken waar jouw talenten het best tot uiting komen? Dan is ons Management Traineeship @ Finance de perfecte kans voor jou!

Management Traineeship @ Overheid

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken? Heb jij een kritische blik op onderwerpen die dagelijks in het nieuws verschijnen en denk je dat het anders kan? Jeuken jouw handen en wil jij jouw kwaliteiten inzetten voor een beter Nederland?

Start vanaf oktober 2024!

Management Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Tech & Management Traineeship @ Brainport Eindhoven

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

Product Owner Talent Program

Een Product Owner word je niet zomaar! Het is een uitdagende rol, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, en durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?

Ready, Set, Go!

Psssst… ken je onze buren al?

Ormit Talent zit ook in België. Zoek jij iets over de grens? Misschien vind je het bij onze collega’s!

 

Neem contact op

Kom je er niet uit? Stel je vraag aan een van onze recruiters!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over onze traineeships?

Plan een date in met onze trainee Merel
Merel van Rongen -1 klein formaat