|

Inhousedag

25 april 2024 • 14:00 uur • De Bilt, Utrecht

Ben jij vollebak bezig met je masterscriptie? Of al werkende en aan het oriënteren voor de volgende stap? Kom dan kijken of een van onze traineeships iets is voor jou! Vraag al onze trainees naar hun ervaringen en hoor het echte verhaal. Wij laten jou op een laagdrempelige manier ervaren hoe het is om als trainee aan de slag te gaan bij Ormit Talent.

Hi!

Meet the talents

Of je nu net afgestudeerd bent of al wat werkervaring hebt, Ormit Talent is jouw best next step! Een stevige claim, maar het is bewezen dat onze talenten boven zichzelf uitstijgen en organisaties brengen naar beter en slimmer. Moeilijk om te geloven? Hoor het dan van onze talenten zelf! Naast een presentatie over het ontwikkelprogramma van Ormit Talent en meer informatie over de vacatures en bijbehorende opdrachten, vertellen de talenten vooral over hun eigen ervaringen. Dit is dus het uitgelezen moment om antwoord te krijgen op al je vragen over Ormit Talent!

Wil je weten waarom een traineeship bij Ormit Talent beter is dan bij een andere organisatie? Welke uitdagende opdrachten wij jou te bieden hebben? En wil je tips krijgen hoe jij met sneltreinvaart door de sollicitatieprocedure knalt? Meld je dan meteen aan! Onze talenten en recruiters zitten voor je klaar!

Programma

 

14:00 – 14:15 Inloop

 

14:15 – 14:45 Presentatie over Ormit Talent met Q&A

 

14:45 – 15:00 Korte pauze

 

15:00 – 16:00 Trainees vertellen over hun projecten en ervaringen

 

16:00 – 17:00 Bijenlezing: BEE there!

 

17:00 – …. Koningsdagborrel!

 

Locatie: Dorpsstraat vo Steenstraat 85, 3732 HH, De Bilt