|

Customized Talent Program

Wil je de ontwikkeling van je eigen talenten of leiders een boost geven? Wij ontwerpen een programma op maat. Het te realiseren resultaat is hierbij ons doel. En natuurlijk succes voor zowel jouw organisatie als de individuele deelnemers.

We dagen de deelnemers aan deze programma’s uit om met hun unieke kwaliteiten het verschil te maken. Zodat ze vanuit persoonlijke kracht bijdragen aan het waarmaken van de ambities van de organisatie. 

Waarom een Customized Talent Program?

De wereld staat niet stil. Veranderingen gaan fenomenaal snel en zetten organisaties en teams voor grote uitdagingen om voorop te blijven lopen. Met onze ontwikkelprogramma’s zorgen we ervoor dat medewerkers niet alleen klaar zijn voor de uitdagingen van nu, maar ook voor die van morgen.

1

Benut ongebruikt talent

Iedereen heeft talent. Veel van deze talenten blijven in organisaties onbenut. Omdat zowel medewerkers als organisaties zich er niet van bewust zijn wat ze aan talent in huis hebben.

2

Dicht op de huid

We dagen uit. Soms is het confronterend, altijd met de intentie om de ander verder te helpen én met waardering voor wat er allemaal al is. Vanuit oprechte interesse, zonder oordeel.

3

Begin with the end in mind

Het ontwerpen van een ontwikkelprogramma start met het scherp krijgen van het te realiseren resultaat. Van daaruit bepalen we de voor de doelgroep best passende inhoud en leerinterventies.

4

Focus op resultaat

Het te realiseren resultaat is ons doel. We ontwikkelen niet om het ontwikkelen. Het moet wel ergens toe leiden: succes voor zowel de deelnemers als jouw organisatie.

Neem contact op

Vragen? Shoot!