|

Maak kennis met onze way of work

Bij Ormit Talent zijn we ambitieus, we willen het verschil maken. Meer impact maken op de maatschappij en de wereld mooier maken. Dat is wat we willen. Het is een droom die we bij alles wat we doen najagen.

 

We realiseren onze droom door gebruik te maken van de kracht en het talent van de volgende generatie. Deze ‘new kids on the block’ zijn jong, gedreven en enthousiast om dingen te veranderen en vastbesloten om te beschermen wat hen dierbaar is. We helpen ze om impact te maken in de organisaties waar ze werken en de wereld waarin ze leven.

Een mooiere wereld – dat is onze purpose!

De wereld mooier maken kan in onze visie maar op één manier: vanuit de kracht van een nieuwe generatie. Een generatie van jonge, gedreven talenten die het anders en beter willen doen.

1

Een nieuwe generatie toptalenten

Een nieuwe generatie dient zich aan. Een generatie van jonge, getalenteerde mensen met een eigen kijk op de wereld. Zij willen zich vol inzetten voor een toekomst die werkelijk duurzaam, divers en inclusief zal zijn. Ook een wereld die weliswaar vergaand digitaliseert, maar waarin het altijd mensen zullen zijn die het verschil blijven maken.

2

Wij staan aan de basis

Bij Ormit Talent beseffen we: wij staan aan de basis van die nieuwe generatie toptalenten. Wij begeleiden hen in hun ontwikkeling en bieden hen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Zodat zij een nooit eerder vertoonde, onuitwisbare impact kunnen maken in de organisaties waar ze werken en de wereld waarin ze leven. Die nieuwe generatie in stelling brengen? Dat is onze missie.

3

Talent development? That’s us!

Die nieuwe generatie toptalenten willen wij de juiste boost geven. Want in talent development zit onze allergrootste kracht. Wedden dat onze ‘special ones’ hun dromen – en daarmee ook onze droom – werkelijk waar gaan maken?

This is how we do it!

Als we erin geloven dat mensen het verschil maken, waarom zouden we hen dan niet voorzien van de best mogelijke omstandigheden en een omgeving waarin ze het beste uit zichzelf kunnen halen?

Care to dare

Je bereikt het meest als je een beetje lef toont. We dagen je uit op persoonlijke groei en business impact. Daarvoor zitten we dicht op de huid. Dat lukt het best vanuit een veilige omgeving. Dan kom je uit je comfortzone en ontstaat er ruimte voor vernieuwing, het experiment én daarmee groei.

Eager to learn

Voortdurend blijven leren. Voortdurend blijven ontwikkelen. Onze kennis van vandaag is morgen alweer achterhaald. Als je blijft leren, blijf je jezelf ontwikkelen. Dit vraagt energie, de moed om eerlijk naar jezelf te kijken én actie te ondernemen. Elke dag weer, voor iedereen. Een leven lang blijven leren. Daar geloven wij in. Zo kun je blijven bijdragen aan de ontwikkeling van anderen en de omgeving om je heen.

Teaming up

We love to co-create. Want verandering breng je never nooit in je eentje. Je doet het samen. Alleen dán gaat het duurzaam werken. Voor zowel een individu als een organisatie is samenwerken een recept voor succes. Bovendien is het in teamverband veel leuker.

With a twinkle

Je leeft maar één keer, voor zover we weten tenminste. Dus laten we er vooral voor zorgen dat we plezier hebben. We vinden altijd ruimte voor ontspanning, humor en relativering. Ons werk mag dan heel serieus zijn; but always with a twinkle!

Het Ormit Talent-proces

Evaluatiedag

Yes! Gefeliciteerd! Je hebt het sollicitatieproces doorlopen en bent aangenomen. Het echte avontuur gaat nu van start. Je reis begint altijd met een evaluatiedag, waarbij je terugblikt op het assessment en samen met je Ormit-coach je persoonlijke doelstellingen vaststelt. Daarna gaan onze accountmanagers aan de slag om een passende opdracht voor jou te vinden binnen ons netwerk. Let’s go!

Ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma voorziet jou van alle benodigde tools om elke opdracht tot een succes te maken. Met trainingen, coaching en intervisies begeleiden we jou naar het niveau waarop je elke uitdaging aankunt als een ware professional! Weten wat ons ontwikkelprogramma precies inhoudt? kijk hier!

Coaching

Bij het ontwikkelprogramma horen ook intervisiegesprekken en opvolgingen. Zo krijg je in je persoonlijke traject de kans om ook zelf zaken te evalueren, te escaleren en bij te sturen. Dat doe je samen met je coach op momenten waarop jij het de moeite vindt, maar ook op enkele vooraf vastgelegde evaluatiegesprekken met zowel het team van Ormit Talent als het bedrijf waarvoor je op dat moment werkt.

What’s next?

Wanneer je je Ormit Talent-traject volledig hebt afgerond, ben je klaar om als professional aan de slag te gaan binnen een bedrijf naar jouw keuze. Ga je graag aan de slag bij één van de Ormit Talent partnerbedrijven, een extern bedrijf of binnen Ormit Talent zelf? De keuze is volledig aan jou! 

Vragen? Shoot!

Laat je informatie achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.