|

Meet the talents

20 september • 15.30 – 17.30 uur

Ontmoet onze talenten en krijg antwoord op al je vragen!

Hi!

Meet the talents

Of je nu net afgestudeerd bent of al wat werkervaring hebt, Ormit Talent is jouw best next step! Een stevige claim, maar het is bewezen dat onze trainees boven zichzelf uitstijgen en organisaties brengen naar beter en slimmer. Moeilijk om te geloven? Hoor het dan van onze talenten zelf! Naast een presentatie over het ontwikkelprogramma van Ormit Talent en meer informatie over de vacatures en bijbehorende opdrachten, vertellen de trainees vooral over hun eigen ervaringen. Dit is dus het uitgelezen moment om antwoord te krijgen op al je vragen over Ormit Talent!

 

Wil je weten waarom een traineeship bij Ormit Talent beter is dan bij een andere organisatie? Welke uitdagende opdrachten wij jou te bieden hebben? En wil je tips krijgen hoe jij met een sneltreinvaart door de sollicitatieprocedure knalt? Meld je dan meteen aan! Onze trainees en recruiters zitten voor je klaar!

Het programma

Woensdag 20 september

 

15.15 – 15:30: Inloop

 

15:30 – 16.30: Lunch, Presentatie en Q&A over onze traineeships

16.30: Borrel!

 

Komt deze dag niet goed uit? Houd onze agenda in de gaten om te zien wanneer de volgende sessies gepland staan. See you soon!