|

Meet the talents

Online • 30 maart • 10:00 – 11.00 uur.

Interesse in een van onze vacatures? En nieuwsgierig naar hoe het is om een traineeship of talent program te doen bij Ormit Talent? Dan is deze online informatie sessie de kans om kennis te maken met de Talenten van Ormit!

 

 

Hi!

Meet the talents

Of je nu net afgestudeerd bent of al wat werkervaring hebt, Ormit Talent is jouw best next step! Een stevige claim, maar het is bewezen dat onze talenten boven zichzelf uitstijgen en organisaties brengen naar beter en slimmer. Moeilijk om te geloven? Hoor het dan van onze talenten zelf! Naast een presentatie over het ontwikkelprogramma van Ormit Talent en meer informatie over de vacatures en bijbehorende opdrachten, vertellen de talenten vooral over hun eigen ervaringen. Dit is dus het uitgelezen moment om antwoord te krijgen op al je vragen over Ormit Talent!

 

Wil je weten waarom een traineeship bij Ormit Talent beter is dan bij een andere organisatie? Welke uitdagende opdrachten hebben wij jou te bieden hebben? En tips krijgen hoe jij met sneltreinvaart door de sollicitatieprocedure knalt? Meld je dan meteen aan! Onze talenten en recruiters zitten voor je klaar!

Het programma

Woensdag 30 maart

10:00 uur – Introductie van de talenten
10:10 uur – Presentatie over Ormit Talent
10.30 uur – Meer over het ontwikkelprogramma en de opdrachten
10.45 uur – Stel je vraag aan onze talenten
+/- 11:00 uur – Afsluiting

 

Dit is een online event, Laat jouw gegevens achter, dan ontvang je van ons de verdere details om deel te nemen aan deze Meet the talents!

Komt deze dag niet goed uit? Hou onze agenda in de gaten om te zien wanneer de volgende sessies gepland staan. See you soon!

 

Herken jezelf:

Heb je een master diploma of ben je bezig om je master diploma te halen? En is jouw studie in de richting van Management, Business, Techniek of Digital?
Dan is deze kennismaking zeker iets voor jou!