|

Ontdek het Management Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Dit programma in het kort:

Groei binnen 2 jaar naar een management positie

Ormit Talent gelooft dat je pas echt gelukkig en succesvol in je werk kunt zijn als dit aansluit bij wie jij bent. Daarom werk je tijdens dit 2 jarige traineeship aan het aanscherpen van zowel jouw persoonlijke- als business skills. Dit doe je niet alleen. Wij zijn er voor jou om je daarbij te helpen. Met de beste begeleiding, feedback, coaching en training in ons intensieve ontwikkelprogramma. Je gaat aan slag met uitdagende opdrachten die er werkelijk toe doen. En die aansluiten bij de ervaring die jij al meeneemt. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Je krijgt de kans jouw talenten te laten zien aan de toporganisaties uit ons netwerk. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent blijft ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

2-jarig programma

Werk aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling in ons Young Leaders Program! Na 2 jaar krijg je de optie om te verlengen met een specialisatie jaar.

Focus op leiderschap

Je bent eager en wilt meer!
Ons ontwikkelprogramma begeleidt jou met trainingen, intervisie en coaching tot die future leader.

Mogelijkheid tot specialisatie

In de richting van Change Management, Sustainability, Product Management en Data.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

Vacature later terug lezen?

Ontvang meer informatie