|

Ormit Talent
Vestigingen

Wij helpen je versnellen. De wereld mooier en duurzamer maken. Dat doen we al 25 jaar in Nederland en België. Met ruim 3.000 alumni op de teller en een ongoing veranderende dynamiek zetten we onze kennis en ervaring in om jouw organisatie vooruit te helpen.

Dit doen we met onze trainees, die door een streng selectieproces moeten. Hoe we dat doen? Lees het hier:

Vestiging High Tech Campus @Brainport

Regio Brainport heeft een wereldwijd erkende positie. In dit kennisintensieve ecosysteem staat een sterke hightech maakindustrie centraal, naast een creatieve designsector. De nieuwe ontwikkelingen gaan in rap tempo. Bedrijven moeten wendbaar zijn en snel kunnen schakelen. Zo dragen zij met technologische oplossingen bij aan de wereld van morgen.

Dit sluit enorm goed bij hoe wij als Ormit Talent de wereld zien. Door onze vestiging middenin de High Tech Campus begrijpen we als geen ander de dynamiek van regio Brainport en kunnen we daar goed op inspelen.

Binnen deze regio is de werkeloosheid lager dan gemiddeld én komen er elke dag meer banen bij dan gemiddeld. De sleutel tot succes binnen Brainport is samenwerken. Dat is dan ook dé reden dat Ormit Talent gevestigd is in het hart van regio Brainport op de High Tech Campus (HTC) in Eindhoven. Niet alleen is de HTC de slimste km2 van Europa, ook de meest duurzame campus van Europa! Een fantastisch plek om impact te maken.

Vestiging De Bilt

Ormit Talent is ruim 25 jaar geleden opgericht. Een aantal leiders van organisaties raakten met elkaar in gesprek over hun wens om jong talent in te zetten. Jong talent met een onbevangen en verfrissende kijk op hun organisatie. Ze vonden het alleen best lastig om het juiste talent te selecteren. Ook begrepen ze dat het als, net afgestudeerde, niet makkelijk is om direct de best passende werkgever te kiezen.

Dat was de geboorte van het Ormit Talent-concept. Net-afgestudeerden krijgen de kans om in 2 jaar tijd een aantal opdrachten uit te voeren bij verschillende organisaties. Zodat ze ervaren welke rol en welke organisatie goed bij ze past. Aan de andere kant komen organisaties in contact met jong talent dat na 2 jaar bij ze in dienst kan treden. Ruim 25 jaar later kun je wel zeggen dat dit een succesformule is gebleken.

Vanaf 2004 werken we vanuit een prachtig pand in De Bilt. Wat voor trainees, die natuurlijk grotendeels aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers, als thuiskomen voelt.