|

Not available

Mick van Deemter

Young Data Professional

Als ‘’De Tolk’’ dans ik maar al te graag op het lijntje tussen IT en de business. Van me vastbijten in de data samen met de IT’ers tot het aantrekkelijk en behapbaar presenteren van de uitkomsten aan het management; ik geniet van iedere stap in dit proces. Hierbij vind ik het essentieel alle onderdelen met volledige aandacht te benaderen. Continue zorg ik ervoor dat de verschillende partijen elkaar blijven snappen en dat wat we doen gericht is op resultaat. Als informele energy-bom houd ik alle betrokkenen in deze ketting op een speelse manier in beweging.

TECHNISCH

PRO COMMUNICATOR

ANALYTISCH

ACHTER HARDE FEITEN

Mick’s skills…

Technische taal

Tijdens mijn studies heb ik kennis mogen maken met de technische taal. Graag zou ik me hier verder in verdiepen, om zo volledig op één lijn te komen met de diehard-data scientists.

Analytisch

Ik vind het heerlijk om samen met de IT’ers data-overloads te analyseren. Snel herken ik cijfermatigheden en verbanden in deze grote hoeveelheden informatie.

Vertalen & Verbinden

Achter harde, feitelijke getallen zit een diepere betekenisWat is de connectie tussen de data en onze business doelen? Soepel vertaal ik dat wat we weten in de IT naar de business en vice versa.

Presenteren & Communiceren!

Als ik ergens energie van krijg dan is het wel de verkregen inzichten op een mooi presenteerblaadje aanbieden! De nieuwe informatie breng ik aantrekkelijk en behapbaar over de bühne.

Naast Data freak ben ik…

De sfeermaker! Met mijn DJ-skills en Bourgondische kookkunsten breng ik mensen bij elkaar.

Deze opdrachten heb ik gedaan…

Coördinator Verduurzaming Werving en Selectie bij Ormit Talent

Als Coördinator Verduurzaming Werving en Selectie was ik verantwoordelijk voor de digitalisering van het assessment proces. Hiervoor schakelde ik met stakeholders op verschillende lagen binnen Ormit Talent en heb ik hun belangen meegenomen in de verandering. Zo heb ik het gehele assessment proces overgedragen naar een allesomvattende Teams-omgeving en een tool geïntroduceerd voor het ontdekken van trends gedurende het digitale assessment proces. Betrokken zijn vanaf begin tot eind en data-gedreven werken is wat deze opdracht zo leuk maakte!

Contributor AI for Seals Project

Het project AI for Seals streeft naar vlekkeloze gezichtsdetectie en -herkenning van zeehonden om de populatie- en migratiepatronen van zeehonden te documenteren zonder dat zeehonden hier last van hebben. Binnen mijn team ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een gezichtsdetectiemodel en monitor ik de voortgang. Daarnaast onderzoek ik verschillende algoritmes, detectiemodellen en artificial intelligence (AI) en adviseer ik mijn team over efficiëntere en beter passende methodes voor gezichtsdetectie. Ik werk samen met internationale partners om de wereld een betere plek te maken door gebruik van AI. Dit maakt het een enorm leuk project!

Junior Business Analyst bij De Nederlandse Bank

Samen met mijn team binnen de afdeling Management Control Center van De Nederlandse Bank houd ik me bezig met het ondersteunen van het Management Team met datagestuurde beslissingen. Ik ben verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de informatiebehoefte, het verzamelen van alle data en het bouwen van een dashboard waar straks het hele MT alle informatie in kan vinden. De uitdaging zit hem in de vele stakeholders binnen dit project. Elk lid van het MT heeft andere informatie nodig, dus de trick zit hem in een overkoepelend en overzichtelijk dashboard maken waar iedereen tevreden mee is. Ik merk op kantoor dat mensen heel dankbaar zijn voor de resultaten die ik tot nu toe al geleverd heb, dat geeft mij veel energie. Ik hoop dan ook om aan het einde van de opdracht een rapportage op te leveren waar het MT strategisch mee kan sturen.

Mick tipt…

Mijn tip is het boek ‘’De vraag van muis’’. Dit korte verhaaltje gaat over een muis die op eenvoudige wijze op zoek gaat naar de essentie van het leven. Gaat het erom dat je zoveel mogelijk nootjes verzamelt? Of misschien zoveel mogelijk vrienden maakt? De wijze egel leert hem dat het gaat over het hebben van oprechte aandacht, in alles wat je doet.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!