|

Not available

Milou Straatman

Management Trainee

Met mijn enorme dosis energie en enthousiasme ben ik het liefst de hele dag met van alles en nog wat bezig. Veel prikkels en afwisseling, daar houd ik van! Gaat er iets mis? Dan is er altijd een manier waarop we het samen kunnen oplossen. Ik wil graag werken in vrijheid, mét verantwoordelijkheid. Dit gun ik de ander ook. Ténzij dingen te lang duren, dan neem ik zelf de touwtjes in handen.

ENTHOUSIAST

EIGENWIJS

BEHULPZAAM

CREATIEF

Milou’s skills…

Motivator

Graag motiveer en enthousiasmeer ik de mensen om mij heen. Ik neem mensen gemakkelijk mee met mijn aanstekelijke energie.

Out-of-the-box

Mijn oplossingsgerichte mindset en creativiteit zorgen ervoor dat ik gemakkelijk out-of-the-box kan denken. Chaotische brainstorms met toffe ideeën? Kom maar door!

Nuchter

Ik houd van creativiteit maar niet van te veel poespas. Graag blijf ik bij de logica en breng het team zo steeds weer terug naar de kern van het verhaal.

De kwebbelaar

Nee, nee niet alleen in de kroeg. Mijn studie communicatie en informatiewetenschappen breng ik graag in de praktijk. Zo zorg ik dat informatie behapbaar én leuk is voor de ontvanger.

Milou is nieuwsgierig naar…

ALLES! Of het nou een boek is over de geschiedenis en toekomst van de mensheid óf een podcast over mijn favoriete hockeyster – ik ben aan!

Deze opdrachten heb ik gedaan…

Process Manager & Communication Specialist bij Rabobank

Als Proces Manager en communicatiespecialist bewaakte ik de kwaliteit van de Know Your Customer (KYC) processen. Hierin had ik een faciliterende en coördinerende rol waarbij mijn focus lag op het filteren van vraagstukken die door analisten werden opgebracht en deze door te geven richting de Product Owner. Daarnaast was ik als communicatiespecialist van de afdeling verantwoordelijk voor het monitoren en doorgeven van alle belangrijke wijzigingen die zich voordoen binnen de Rabobank procedure voor het uitvoeren van Customer Due Diligence. Binnen de rol die ik vervulde had ik een duidelijk overzicht over de afdeling. Hierdoor ondersteun ik daarnaast ook nog het Managementteam en was ik continu bezig met het optimaliseren van de communicatie binnen de afdeling. 

Project Support Officer bij War Child Holland

Ik was erg nieuwsgierig naar de werkzaamheden binnen een NGO, daarom mocht ik voor een korte periode meewerken bij War Child Holland binnen het HR-team. Bij de HR-afdeling heb ik verschillende korte projecten mogen ondersteunen. Zo heb ik meegewerkt aan het opzetten van een nieuwe procedure voor milieubeleid en heb ik een onboardingshandboek geschreven voor nieuwe collega’s. Daarnaast zijn we bezig geweest met een well-being plan voor onze eigen werknemers, zodat zij een nog betere ondersteuning kunnen krijgen als ze dat nodig hebben wanneer ze bijvoorbeeld werkzaam zijn in de oorlogsgebieden. Werken voor War Child Holland was een groot contrast na mijn vorige opdracht bij een grote bank. Bij alles wat er hier wordt gedaan, wordt gedacht: hoe kunnen we hier het beste kinderen in oorlogsgebieden mee helpen? De werknemers staan echt ontzettend sterk achter hun doel. Deze manier van werken was voor mij verfrissend en echt een positieve verrassing.

Milou tipt…

Zorg voor een vrolijke en positieve mindset! Waarom zou je niet voor het positieve gaan, als je tussen positief en negatief kan kiezen? Een negatieve houding gaat de dingen echt niet beter maken.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!