|

Not available

Stef Leenders

Management Trainee

Pas wanneer je écht weet wat er speelt, kun je met een échte oplossing komen. Voor mij betekent dat niet enkel bereid zijn om de leuke dingen te horen, maar ook naar ingewikkelde kwesties willen luisteren. Of het nu tijdens een avond tafelen met vrienden of tijdens een team meeting met collega’s is; ik vind het belangrijk om echt aanwezig te zijn. Hierdoor ben ik in oprecht contact met de ander en kan ik gericht meedenken of adviseren.

LUISTEREND OOR

STANDVASTIG

CREATIEF

TOEGANKELIJK

Stef’s skills…

Informatie-spons

Ik vind het leuk om mij grote hoeveelheden en soorten data eigen te maken. In mijn werk houd ik mij graag bezig met verschillende projecten. Rap doorzie ik het grotere plaatje en weet ik hoe verschillende onderdelen met elkaar samenhangen.   

Stakeholder management

Niet alleen stukken informatie weet ik snel in context te plaatsen, ook doorzie ik hoe de lijnen lopen en welke verhoudingen er zijn. Stakeholder management gaat voor mij niet alleen over de neuzen dezelfde kant op krijgen, maar ook over draagvlak creëren. Alleen zo is verandering duurzaam te implementeren.  

Commercieel oog

Naast oprechte aandacht voor de mens, weet ik dat verandermanagement onderaan de streep ook iets moet opleveren. Daarom vind ik het heerlijk om de bedrijfsvoering achter potentiële oplossingen uit te werken. Zo verandert een creatief idee in een solide businessmodel.  

De crisismanager

Het woord zegt het al; crisis? Daar raken mensen van in paniek! Voor mij zijn zulke situaties juist hét moment waarin mijn skills samenkomen. Snel neem ik de nodige informatie tot mij, maak ik gericht contact met de betrokkenen en zorg ik dat we gezamenlijk tot creatieve oplossingen komen.  

Stef is nieuwsgierig naar…

Mijn eigen toekomst en die van mijn omgeving. Een corporate baan in Tokyo of toch een eigen zaak in Amsterdam? Ik houd de opties open en die verscheidenheid aan mogelijkheden vind ik stiekem juist wel leuk. Wat betreft mijn omgeving vind ik verhoudingen op macroniveau interessant. Hoe zal Nederland – en de rest van de wereld – zich de komende tijd gaan ontwikkelen?

Deze opdracht heb ik gedaan

Procesmanager bij AkzoNobel

Als procesmanager bij AkzoNobel was ik binnen Sales & Key Accountmanagement verantwoordelijk voor het optimaliseren van (commerciële) processen. Omdat AkzoNobel een wereldwijde speler is in de verf- en coatingsindustrie, komt dit neer op trajecten in een verscheidenheid aan landen & onderwerpen: van nieuw artwork, tot order handling en product management. Binnen mijn team hield ik mij bezig met het gehele proces- van productintroductie tot aan de daadwerkelijke productie. Daarnaast coördineerde ik operationele taken uit in het projectproces, zoals het schakelen met externe content managers. Doordat ik werkte aan projecten door heel Europa, kreeg ik vaak te maken met een complex stakeholderveld vol verschillende belangen. Uiteindelijk vond ik uitdaging in het verbinden van al deze schakels om zo gestructureerd een werkwijze te ontwikkelen die het voor iedereen makkelijker maakt. Want uiteindelijk werken we allemaal aan hetzelfde doel: AkzoNobel iedere dag een stukje beter maken. 

‘’Zijn scherpe blik, analytische vaardigheden en zijn vriendelijke manier van communiceren zijn belangrijke vaardigheden om niet alleen verbeteringen aan te dragen maar deze ook te laten accepteren.’’ 

Stef tipt…

De mantra van mijn vader is ‘’wees geen nummer’’. Wat hij hiermee bedoeld is: zorg dat mensen weten wie je bent. Niet door continue een haantje de voorste te zijn, maar door positief op te vallen. Hoe je dat volgens hem doet? Door nieuwsgierig te blijven! Stel de juiste vragen en check je aannames. Een goede voorbereiding kan wonderen doen. Zowel voor jezelf als voor de ander.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!