|

Not available

Samuel Noom

Management Trainee

Mijn relaxte en stabiele houding? Die komt zeker niet voort uit onverschilligheid. Vanuit mijn discipline en grote verantwoordelijkheidsgevoel zorg ik ervoor dat mijn zaakjes áltijd op orde zijn. Of het nu gaat om werkgerelateerde taken of het overzien van een vakantie met vrienden, vanuit een natuurlijke stevigheid bewaar ik de rust en houd ik de focus. En weet je wat daar zo fijn aan is? Dat er júíst meer tijd en ruimte overblijft voor plezier!

AUTHENTIEK

AANDACHTIG

HUMORVOL

GO-GETTER

Samuel’s skills…

No-ruis

Snel en effectief kan ik hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Door objectief te observeren weet ik wat van belang is en wat bestempeld kan worden als ruis. Dit biedt niet alleen orde en focus voor mijzelf, maar ook voor de rest van het team.  

De spiegel

Ik kan goed praten maar béter luisteren. Die ruis? Die filter ik er ook in persoonlijke gesprekken gemakkelijk uit. Hierdoor fungeer ik als een spiegel voor mijn gesprekspartner, waardoor we daadwerkelijk tot de kern kunnen komen.  

Eerlijk

Dat wat ik zie en hoor, koppel ik zonder omwegen terug. Ik vind het ontzettend belangrijk om eerlijk te zijn, want op die manier weten de mensen om je heen wat ze aan je hebben én weet jij wat je aan jezelf hebt.  

Praktisch-positief

Dat ik de dingen eerlijk erken zoals ze zijn, wil niet zeggen dat ik de ander hierin niet steun. Zelfs wanneer het helemaal misgaat, wijs ik de mensen om mij heen op de positieve aspecten en creëer ik een kalme setting waarin praktisch kan worden nagedacht over de nodige vervolgstappen.  

Samuel is nieuwsgierig naar…

Ik ben gek op lezen. Normaal gesproken stort ik mij op non-fictie, om zo meer te kunnen leren over de wereld. Echter heb ik recent besloten de klassieke romans te lezen. Wat ik zo fascinerend hieraan vind, is dat deze verhalen om de één of andere reden altijd toepasbaar en daarmee tijdloos zijn. Hoe kan het dat sommige dingen ons altijd aanspreken? Wat is het dat bepaalde schrijvers en kunstenaar doen, om hun werk tijdloos te maken? Daar wil ik graag achter komen.

Deze opdracht heb ik gedaan…

Lid van het HR team

Ik maakte deel uit van het human resources team en had verschillende rollen. War Child is actief in vijftien landen en onderdeel van de HR strategie is het verbeteren van de organisatorische afstemming door het gebruik van één HR software programma. Ik was verantwoordelijk voor een HR software marktanalyse die wereldwijd geïmplementeerd zal worden. Daarnaast had ik een rol als secretaris voor het fusie-opzetteam waar alle afdelingshoofden elkaar ontmoeten en de voortgang bespreken. In deze rol was ik verantwoordelijk voor het contacteren van alle actieve leveranciers van de organisatie om contractafspraken te bespreken. Al met al een zeer interessante eerste opdracht, zowel qua verantwoordelijkheid als organisatorisch doel.

Samuel tipt…

Recent bezocht ik een tentoonstelling van Vermeer in het Rijksmuseum. Terwijl ik naar Het melkmeisje, één van zijn bekende werken, stond te kijken vroeg ik mij af hoe het kan dat mensen de wereld over reizen om een Vermeer te zien? Met die vraag in mijn achterhoofd bewonderde ik zijn expositie en realiseerde ik mij dat hij als geen ander de schoonheid van de alledaagse dingen kon vastleggen. De schoonheid die iedere dag om ons heen is, maar die wij vaak niet meer zien omdat we het als ‘gewoontjes’ zijn gaan beschouwen. Mijn tip? Vergeet niet te genieten van de schoonheid van het alledaagse leven.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!