|

Not available

Tristan Ziegerink

Management Trainee

Met een open blik de wereld in kijken, dat is iets wat ik iedere dag probeer te doen. Een open blik op diverse achtergronden en kansengelijkheid, maar even goed op verschillende perspectieven en denkwijzen. Oordelen en conclusies worden vaak te snel getrokken, wat een team juist kan tegenwerken. Maar die open blik? Die zorgt ervoor dat we verder kijken dan onze neus lang is, zodat zowel onverwachte kansen als verborgen krachten optimaal benut kunnen worden!

ENERGIEK

VROLIJK

OPEN-MINDED

RECHT VOOR Z'N RAAP

Tristan’s skills…

De relaxte oplosser

Stress? Dat komt in mijn woordenboek niet voor. Ik denk dat het juist daarom is dat ik aan ga op dynamische omgevingen en complexe vraagstukken. In deze complexiteit breng ik graag de simpelheid van een begrijpbare en praktisch toepasbare oplossing.  

Resultaatgericht

Samen resultaten behalen, dat is voor mij de ultieme kick. Of het nu gaat om het efficiënter maken van bestaande wegen of het creatief bedenken van nieuwe paden, ik houd altijd een oog op het eindpunt zodat we niet verdwalen.   

Oprecht luisteren

Doelen behalen is een must, maar ik vind het essentieel dit op een fijne manier te doen. Niet gehoord worden door je collega’s is één van de meest demotiverende factoren. Daarom probeer ik continue goed te luisteren en vanuit de opgedane kennis de ander in zijn kracht te zetten 

De speelse motivator

Mocht het team ondanks de onderlinge verbinding toch gedemotiveerd raken? Geen probleem, want ik heb energie voor 10! Ik observeer wat het team nodig heeft, om deze rol vervolgens op een aanstekelijke manier te vervullen.  

Tristan is nieuwsgierig naar…

Ik ben gefascineerd door sectoren waar de algemene economische modellen niet van toepassing zijn; denk bijvoorbeeld aan de energiesector, de vliegtuigindustrie en andere complexe markten. Wat ik hier leuk aan vind is dat de standaard denkwijzen de lading niet dekken, waardoor gevraagd wordt om een creatieve, brede en goed doordachte benadering.

Deze opdracht heb ik gedaan

Project Management Ondersteuning bij Rabobank

Bij de afdeling Facilities binnen de Rabobank werkte ik aan de faciliteiten en huisvesting van de bank zelf. Als Project Management Ondersteuning (PMO) was ik onderdeel van het changemanagementteam en werkte ik mee aan drie verschillende projecten: de implementatie van Azure DevOps binnen de hele afdeling, de implementatie van een nieuwe hardservicepartij en een landelijk herhuisvestingsproject. Als ondersteuning was ik verantwoordelijk voor het faciliteren van een goed projectverloop. Zo hield ik de notulen en actielijsten bij, schreef ik mee aan adviesaanvragen en hield ik presentaties binnen het bedrijf om uit te leggen waar wij mee bezig waren. Ik stond heel dicht bij verschillende projectmanagers per project, waardoor ik vooraan zat bij alles wat er in de projecten gebeurde. Dat vond ik echt super interessant. Door mee te draaien bij deze drie totaal verschillende projecten leerde ik ontzettend veel over het deze, voor mij tot nu toe onbekende, wereld en hoe je in zo’n groot bedrijf structuur in je werkzaamheden houdt.

Tristan tipt…

Breng een bezoekje aan één van de Amsterdam Candlelight concerts. Zelf ben ik naar 4 seasons van Vivaldi geweest. Eerlijk gezegd heb ik mij nooit zo verdiept in klassieke muziek, maar wat zo leuk is aan deze concerten is dat vooraf wordt uitgelegd waar de compositie overgaat. Hierdoor luister je op een hele nieuwe manier naar de muziek. Dat is eens iets anders dan uiteten gaan of een biertje in de kroeg én ook nog goed betaalbaar! 

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!