|

Q&A DELA 1 juni

Online • 1 juni • 10:00 – 11.00 uur.

Geïnteresseerd in het Leadership Program @ DELA? En benieuwd hoe het is om een traineeship bij Ormit Talent te doen? Deze online Q&A is jouw kans om kennis te maken met Ormit Talent! Onze talenten Mitch en Wouter zullen al je vragen beantwoorden.

 

 

Hi!

Q&A

Of je nu net afgestudeerd bent of al wat werkervaring hebt, Ormit Talent is jouw best next step! Een stevige claim, maar het is bewezen dat onze talenten boven zichzelf uitstijgen en organisaties brengen naar beter en slimmer. Moeilijk om te geloven? Hoor het dan van onze talenten zelf! Naast een presentatie over het ontwikkelprogramma van Ormit Talent en meer informatie over de vacatures en bijbehorende opdrachten, vertellen de talenten vooral over hun eigen ervaringen bij DELA. Dit is dus het uitgelezen moment om antwoord te krijgen op al je vragen over Ormit Talent @ DELA.

 

Voor DELA zoeken we talenten die niet bang zijn om zichzelf te laten zien. Om misschien af en toe een fout te maken, maar daardoor juist verder te komen. Bij DELA staan ze namelijk te springen om jouw ideeën, initiatieven en denk/werkwijze te mogen ervaren! Zit jij niet graag stil en ben je klaar om met beste uit jezelf te halen? Dan is dit de kans om écht impact te maken én een kickstart te geven aan je eigen carrière! Interesse? Meld je dan meteen aan! Onze talenten en recruiter zitten voor je klaar!

Het programma

Woensdag 1 juni

10:00 uur – Introductie van de talenten
10:10 uur – Presentatie over Ormit Talent
10.30 uur – Meer over het ontwikkelprogramma en de opdrachten binnen DELA
10.45 uur – Stel je vraag aan onze talenten
+/- 11:00 uur – Afsluiting

Dit is een online event, Laat jouw gegevens achter, dan ontvang je van ons de verdere details om deel te nemen aan deze Q&A!

Herken jezelf:

Heb je een master diploma of ben je bezig om je master diploma te halen?
Dan is deze kennismaking zeker iets voor jou!