|

Not available

Anne Souren

Management Trainee

Zon, sneeuw, fijne connecties, mooie muziek… Dat zijn de dingen die ervoor zorgen dat ik zingend door het leven ga. Ik ben een creatieveling maar vérre van chaotisch. Middels lijstjes en overzichten houd ik de to-do’s strak bij. Ik vind het heerlijk om te organiseren, zeker wanneer dit mensen samenbrengt. Mijn enorme dosis energie en enthousiasme komen hierbij goed van pas.

ENTHOUSIAST

CREATIEF

PROACTIEF

GEZELLIGHEIDSDIER

Anne’s skills…

Organisatorisch

Of het nu gaat om een werk-event of familieweekend, ik neem de touwtjes graag in handen. Ik regel de boel tot in detail, zo kunnen alle aanwezigen én ik zorgeloos van het moment genieten!

Out-of-the-box

Ad hoc schakelen, last-minute taken… Ik ben er dol op! Mijn creativiteit en oplossingsgerichte denken worden gestimuleerd door deze onverwachte situaties.

Relatie- management

De connectie opzoeken met mensen, daar krijg ik energie van. Of het nu gaat om het creëren van een fijne sfeer binnen het team óf een bezoekje aan de klant; I’m in!

Taalkundig

Mijn communicatieve skills komen niet alleen tot stand in het verbale, ook het schrijven van teksten of andere tekstuele-taken zijn mij op het lijf geschreven.

Anne is nieuwsgierig naar…

De mens achter het werk. Graag ben ik in mijn werk ook mensgericht bezig. Verandering wordt niet (alleen) bereikt door de structuren aan te passen, maar door het denken en handelen van mensen te veranderen.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Relatiemanager bij de Antoni Van Leeuwenhoek Foundation

Binnen de AVL Foundation heb ik de rol van relatiemanager. Ik heb hier de volledige verantwoordelijkheid om de nieuwe business club AVL Ambassadeurs op te richten; een geheel nieuw concept binnen de foundation. Het geld dat hierbij wordt opgehaald gaat naar het thema Vroegdiagnostiek van kanker. Mijn functie houdt onder andere het maken van de plan van aanpak in, het opstellen van de juiste propositie, maar ook het opstellen van de overeenkomsten met de leden van de business club. Daarbij heb ik een groot evenement georganiseerd om bedrijven kennis te laten maken met dit nieuwe concept. Daarnaast is er het doorlopende relatiemanagement met de bedrijven, het opstellen van communicatiestukken, maar ook het opstellen en bedenken van de gehele jaaragenda. Een erg veelzijdige opdracht, waarin ik als manager van de business club de spin in het web ben!

Project Management Officer (PMO) bij Rabobank

In een periode van tien maanden heb ik gewerkt binnen twee projecten binnen de Rabobank. In het Operational Excellence project heb ik onder andere het Lean trainingsprogramma voor heel KYC ontwikkeld en change-workshops voor Team Leads opgezet. Later heb ik gewerkt aan het Sancties project. Daarnaast heb ik het communicatieplan opgesteld en gewerkt aan de uitrol van het Microsoft programma AzureDevops. 

Anne tipt…

Mijn oma heeft tot haar 99e een tegeltje met de tekst ‘wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’ gehad. Dit tegeltje hangt nu in mijn kamer en tsja, eigenlijk is dat precies hoe ik mijn leven inricht. De tip? Geniet van de kleine dingen! Juist die momentjes maken het leven zo bijzonder.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat hier je gegevens achter. We nemen contact met je op!