|

Data Talent

Op zoek naar talent met kennis van data, data-analyse en dataverwerking? Met het Vlammrs programma krijg je toegang tot echte data rocksterren die data omzetten naar bruikbare inzichten voor je bedrijf. Ontdek hier het Vlammrs programma. 

 

Waarom Vlammrs?

Je organisatie zit waarschijnlijk op een berg waardevolle data. Maar hoe vertaal je dat naar een concrete business aanpak die aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen? Data is the new gold. Het is niet meer weg te denken in de digitale wereld van vandaag. Het talent dat nodig is om data om te zetten in bruikbare inzichten voor je organisatie ook niet. Let’s start digging!

1

Data talent met soft skills

Vlammrs bezitten de ideale mix tussen hard data skills en persoonlijke soft skills, wat van hen uitstekende verbinders tussen business & IT maakt. Samen met de business stelt de Analytics Translator problemen vast die met behulp van data kunnen worden opgelost en prioriteert deze. 

2

Data talent development & coaching

Vlammrs zijn uitzonderlijke jonge talenten die gecoacht worden door ervaren ORTEC en Ormit Talent experts.

3

Vergroot je data talent pipeline

The war on data talent is real. Vlammrs brengt de meest gewilde datatalenten dichter bij jouw organisatie. Zo beschik je altijd over een pipeline van exact die mensen die jij nodig hebt. Ze staan direct voor je klaar!

4

Word een data-driven organisatie

Bij het Vlammrs data traineeship wordt een intensief traject in samenwerking met ORTEC gevolgd, waarin ze zich ontwikkelen tot echte allround dataspecialisten met relevante business expertise.

Neem contact op

Vragen? Shoot!