|

Not available

Anouk Grandia

Management Trainee

Een tikkeltje rebels? Ik noem het zelf liever eigenzinnig. Ik doe de dingen graag nét even iets anders. Ik vind het heerlijk om situaties en mensen te observeren, zeker wanneer ik ergens nieuw ben. Het sociale dier in mij komt daarna al snel naar boven. De combinatie van beide maakt dat ik precies weet wat er speelt, inhoudelijk én op gevoelsniveau. Vanuit dit weten handel ik proactief om gezamenlijk verbetering in gang te zetten. Vertrouwen vormt hierbij de basis. Altijd.

EIGENZINNIG

OBSERVEREND

VERANTWOORDELIJK

VERTROUWEN

Anouk’s skills…

Luisterende-motivator

Vaak weet ik al snel wat de ander doet, voelt en kan. Ik fungeer graag als luisterend oor en motiverende factor voor de mensen om mij heen.

Creatief

Ik vind het heerlijk om brainstormsessies te faciliteren en de ideeën die daarin tot stand komen uit te denken. Of het nu gaat over business ontwikkelingen of het naaien van mijn eigen kleding; ik ben gek op innovatie.

De observator

Mijn observerende houding draagt niet alleen bij aan het leren kennen van mensen, ook zie ik hierdoor hoe bepaalde processen lopen en hoe groepen functioneren. Weloverwogen neem ik deze informatie mee.

Gewoon lekker praktisch!

Ik houd ervan oplossingsgericht en praktisch te werk te gaan. Oneindige, vage verhalen? Dat is niks voor mij. Ik concretiseer wat nodig is, zodat we doelgerichte stappen kunnen zetten.

Anouk is nieuwsgierig naar…

Ik zou graag willen werken in het buitenland, voor bijvoorbeeld een internationale organisatie. Door even uit de Nederlandse ‘bubbel’ te stappen, hoop ik mijn groei verder te bevorderen. Zo kan ik, door van andere culturen te leren en nieuwe ervaringen op te doen, mijn perspectief verder verbreden. Ik denk dat dit niet alleen bijdraagt aan mijn ontwikkeling als mens, maar ook als toekomstige leider.

 

Deze opdracht heb ik gedaan

Project Management Officer (PMO) bij ASML

In mijn rol als PMO was ik verantwoordelijk voor de ondersteuning van het programma Accelerate Motion. Motion is een onderdeel van ASML, zij produceren de motoren van de ASML-machines. Momenteel is ASML Motion op verschillende aspecten enorm aan het groeien. Dit maakte dat mijn rol veel flexibiliteit, pro-activiteit en daadkracht vergt. Het programma faciliteert ASML Motion in deze groei door het introduceren van een nieuwe manier van werken en het realiseren van een nieuw gebouw om de productie voort te zetten. Verandering is hierin een drijvende factor voor iedereen die hierbij betrokken is. In mijn rol was ik verantwoordelijk voor het programma budget, zorgde ik voor structuur, faciliteerde ik meetings en was ik bezig met stakeholder management. Daarnaast was ik een sparringpartner voor de programmamanager en de verschillende projectmanagers binnen het programma. Uitdagend, geen dag was hetzelfde en dat maakte het zo leuk!  

Teun Burgers (Program Manager Motion Manufacturing): “Met veel enthousiasme laat Anouk vanaf dag 1 zien te willen, maar ook te kunnen bijdragen aan onze organisatie. Enorm fijn om je in ons team te hebben.”  

Anouk tipt…

Bij het luisteren naar een Ted talk over future fashion werd ik geraakt door de volgende zin: ‘’Fashion is not only about making yourself beautiful, it is also about making this planet beautiful and livable for generations to come’’. Fashion en sustainability zijn twee belangrijke topics in mijn leven. Vandaar dat ik graag de volgende tip deel: wanneer je in de Zara staat, denk eens aan de massaproductie van al die kleding en de gevolgen voor deze wereld. Misschien kan je jouw geld ook ergens anders besteden, aan een item dat duurzamer én unieker is!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!