|

Not available

Ariska Lardinois

Management Trainee

Opgeven? Dat staat niet in mijn woordenboek! Ik word juist getypeerd door mijn enthousiasme en pit. Tijdens mijn dansopleiding heb ik nog meer mogen leren over doorzettingsvermogen en dit nooit meer los gelaten. In ballet moet alles tot in de puntjes kloppen en synchroon lopen. Het is dan ook niet voor niets dat ik graag gestructureerd en overzichtelijk te werk ga, mét oog voor alle details. Waar de danswereld wat kil kan zijn, ben ik dat echter niet. Ik creëer graag een warme omgeving, waarin ieder zich op zijn gemak mag voelen. 

DOORZETTER

ENTHOUSIAST

WARM

GEDETAILLEERD

Ariska’s skills…

Structuur brengen

Overzichten, TO-DO lijstjes en planningen; ik heb mijn zaakjes altijd keurig op orde. Ook in teamverband weet ik dingen zo te stroomlijnen dat de losse onderdelen lopen als een gestructureerde motor.  

Het-zonnetje-in-huis

Uit mijn positieve houding haal ik niet alleen zelf mijn energie, ook zet ik anderen hiermee aan. Wat de situatie ook is, ik weet het zonnetje altijd te vinden!  

De hotello

Dankzij mijn mensenkennis kan ik anderen goed aanvoelen. Niet alleen weet ik hierdoor verbinding te creëren, maar kan ik het anderen goed naar hun zin maken. Het gastvrije van de échte hotello draag ik altijd met mij mee.  

Wilskracht

Of het nu gaat om werkgerelateerde doelen of fysieke prestaties, ik ben ervan overtuigd: waar een wil is, is een weg! Volhardend zet ik door tot ik mijn doel behaald heb.  

Ariska is nieuwsgierig naar…

Eén van mijn stages heb ik in Kaapstad volbracht en deze nieuwe omgeving fascineerde mij enorm. Graag zou ik meer andere culturen ontdekken. Ook word ik geprikkeld door vraagstukken omtrent duurzaamheid. Ik heb nog niet zo veel kennis op dit gebied, maar zou er graag meer over leren. 

Ariska tipt…

Met een doel voor ogen kun je daadwerkelijk alles bereiken. Mijn huidige doel? Over een jaar de halve marathon in Zuid-Afrika rennen! Momenteel train ik met veel plezier en heb ik, ondanks de korte trainingstijd, de 5km trainingsronde gepasseerd. Ik heb veel plezier in deze mooie uitdaging die op mijn pad is gekomen.  

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!