|

Not available

Bart Broekhoff

Young Data Professional

Mijn brede inlevingsvermogen komt niet alleen in mijn privé- maar juist ook in mijn werkrelaties goed van pas. Van nature weet ik mij af te stemmen op mijn gesprekspartner. Zo vind ik het heerlijk om mee te kijken en denken met de diehard programmeurs, maar houd ik altijd de eindgebruiker van het te bouwen dashboard in mijn achterhoofd. Ik geniet van al die verschillende perspectieven en organisatieonderdelen en de dynamiek die hierbij komt kijken. Onderdeel zijn van een groter, dynamisch geheel en hier een betekenisvolle rol in spelen; dat is wat mijn werk interessant maakt!

OPENMINDED

HUMORVOL

COMMUNICATIEF

DEDICATED

Bart’s skills…

De teamplayer

Zoals eerder genoemd; ik ben graag onderdeel van een groter geheel. Als team elkaar helpen, zowel op de inhoud als op persoonlijk niveau. Dat is toch het mooiste wat er is? 

Reflecterend

Of het nu gaat over mijn eigen functioneren, dat van het team of een gehele situatie; vanuit mijn stabiele kern neem ik zelfs in de meest stressvolle momenten rustig de tijd om de boel even van een afstandje te bekijken.

Communicatief sterk

Mijn achtergrond in Marketing én mijn opgedane ervaring bij de overheid hebben positief bijgedragen aan mijn communicatieve skills. Hierdoor kan ik goed afstemmen op mijn gesprekspartner en gemakkelijk tot de kern komen.

Humorvol positief

Met een positieve instelling én humorvol naar situaties kunnen kijken, dat is iets wat ik ontzettend belangrijk vind. De combinatie van deze twee elementen zorgt niet alleen voor een continue motivatie bij mijzelf, maar werkt tevens aanstekelijk op de mensen om mij heen.

Naast Data freak ben ik…

Oók geïnteresseerd in de wat creatievere sectoren. Het fijne aan werken met data is dat het gebaseerd is op feiten en inzichten daardoor goed onderbouwd kunnen worden. Echter is er hierdoor in sommige situaties minder ruimte voor verschillende perspectieven. Een docent zei ooit tegen mij: in de Marketing zou elk goed antwoord moeten beginnen met ‘dat hangt ervan af…’. Het open-minded kijken naar een breed scala aan opties vind ik reuze interessant.

Deze opdracht heb ik gedaan…

Data Analyst bij ASML

“Als Data Analyst bij ASML ben ik werkzaam binnen een project dat de volgende stap in data analytics op het gebied van sourcing & supply chain gaat leveren. Binnen dit project ben ik voornamelijk bezig met het controleren van de nieuwe data-links, waarbij ik kijk of de nieuwe data compleet, consistent en accuraat is. Omdat dit een complex project is waar veel bij komt kijken werk ik nauw samen met collega’s vanuit de IT, supply chain, design & engineering, projectmanagement, en eindgebruikers. Mijn werkzaamheden zijn een leuke afwisseling tussen technische data-analyse vaardigheden, en zachte vaardigheden zoals stakeholder management. Het geeft mij veel energie om samen met mijn collega’s aan dit complexe project te werken, en zo de organisatie de kracht van data-gedreven inzichten te laten benutten”

Bart tipt…

Wissel al het zittend werken achter je computerscherm af met lekker in beweging blijven! En nee, dat geldt niet alleen voor de data scientists onder ons.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!