|

Not available

Bogumila Soroka

Management Trainee

Avontuurlijk en erg nieuwsgierig – zo zou ik mezelf graag beschrijven. Ik denk dat het de combinatie van deze twee eigenschappen is die mijn verlangen naar reizen en mijn liefde voor geopolitiek heeft aangewakkerd. Ik ben diep gefascineerd door verschillende landen, culturen en mensen en vooral door de manier waarop ze met elkaar verbonden zijn. Door te werken en studeren in verschillende landen en me te verdiepen in Internationale Veiligheid had ik de kans om mijn kennis van onze wereld te verbreden en te begrijpen hoe deze verandert. Dit is precies wat mij vreugde brengt; grondig analyseren en onderzoeken van informatie met als doel deze te synthetiseren tot een uitgebreid rapport dat van waarde is voor de belanghebbenden.

ENTHOUSIASTE WERELDREIZIGER

VERBORGEN INTROVERT

VASTBERADEN

GEOPOLITIEK

Bogumila’s skills…

Analytisch

Mijn analytische brein maakt het gemakkelijk voor mij om om te gaan met een berg aan binnenkomende informatie. Ik houd continu overzicht en verwerk informatie van veel verschillende afdelingen en veel verschillende belanghebbenden. Ook let ik altijd op de dingen die ik niet zie. Zelfs momenteel ‘onzichtbare’ belanghebbenden kunnen in de toekomst mogelijk worden beïnvloed.

Synthesis

Met een open en observerende geest kan ik informatie verzamelen uit verschillende – soms zelfs onverwachte – bronnen. Door duidelijk en zorgvuldig te lezen en luisteren, kan ik verbanden zien binnen de verstrekte informatie en de ogenschijnlijk onafhankelijke elementen combineren. Op deze manier worden alle verschillende visies opgenomen in één output.

Vooruitziend

De combinatie van mijn analytische vaardigheden en het vermogen om te synthetiseren ondersteunt mijn strategische vooruitziendheid. Vooruitziend zijn was van groot belang in mijn werk als inlichtingenofficier. Door huidige ontwikkelingen nauwlettend te volgen en te combineren met mijn eerder verkregen informatie, kan ik voorspellen welke mogelijke scenario’s worden getriggerd. Wat het ook is; we zullen er klaar voor zijn!

De kameleon

Door te werken en wonen in verschillende landen en situaties realiseerde ik me dat ik mijn gedrag gemakkelijk kan aanpassen aan de huidige sfeer. Eerst ga ik een beetje achterover zitten om de omgeving waarin ik terecht ben gekomen te observeren. Maar al snel vind ik mezelf aanpassen en verbinden. Natuurlijk zonder mijn ware zelf te verliezen.

Bogumila is nieuwsgierig naar…

n groep twee begon ik met dansen en zelfs vandaag de dag maakt het me nog steeds zo blij! Toen ik jonger was, genoot ik van stijldansen, maar nu ben ik vooral into Salsa. Een geweldige manier om te genieten, los te laten en nieuwe mensen te ontmoeten. Oh, en! Recent ben ik begonnen met beleggen. Ik heb een cursus aandelenhandel gevolgd en ik ben erg benieuwd of mijn vooruitziende vermogens me ook zullen ondersteunen bij online trading ;).

Bogumila tipt…

Als iemand die zich bezighoudt met Internationale Veiligheid, zou mijn aanbeveling zijn: wees niet bang voor de wereld! Het is niet zo slecht als je misschien op sociale media hoort. De waarheid is dat 99% van de mensen goede mensen zijn. Natuurlijk moet je je hoofd erbij houden en bewust zijn, maar ga wel de wereld verkennen!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!