|

Not available

Bram de Jonge

Management Trainee

''Het komt wel goed'' is de lijfspreuk die mij al van jongs af aan typeert. Tijdens tentamens of wedstrijden zag ik mensen om mij heen in de stress schieten, terwijl ik me rustig overgaf aan de situatie. En weet je wat? Iedere keer kwam het ook daadwerkelijk goed! Nu kan ik zien dat het juist deze kalme, optimistische houding is die ervoor zorgt dat ik helder kan blijven denken en efficiënt te werk kan gaan. Prikkelende, chaotische of dynamische omgevingen? Kom maar door!

HUMORVOL

STRESSBESTENDIG

OPTIMISTISCH

BETROUWBAAR

Bram’s skills…

Mister Puzzel

Ik heb een stevig denkvermogen en gebruik dat maar al te graag. In grote hoeveelheden informatie ontdek ik snel de relevante patronen en door de ruis heen vind ik de essentiële details. Zélfs op vakantie moeten mijn hersenen geprikkeld worden. Die sudokupuzzels? Die heb ik standaard op zak.  

Humorvol Communicatief

Eén-op-één maar juist ook in groepen zet ik mijn communicatieve skills graag in. In mijn communicatie gebruik ik de nodige humor want als je zorgt dat je iedereen vermaakt, zijn mensen des te meer bereid te luisteren!  

Optimistisch

Denken in problemen? Daar heeft toch niemand wat aan? Mensen zien zo vaak beren op de weg, maar wat schiet je daar mee op? Mijn optimisme motiveert niet alleen mijzelf, maar ook de mensen om mij heen.  

Zelfverzekerd

Ik ben humorvol en optimistisch, maar daardoor niet minder standvastig. Wanneer een besluit genomen moet worden doe ik dit vol zelfvertrouwen, mijn grenzen ga ik niet voorbij en eerlijk doch tactvol zeg ik de ander waar het op staat.  

Bram is nieuwsgierig naar…

Nieuwsgierig betekent bij mij vooral leergierig. Ik haal een enorme motivatie boost uit verbetering. Of dit nu is in het maken van muziek, het spelen van padel of door een dieper theoretisch begrip te krijgen van bepaalde onderwerpen. 

Deze opdrachten heb ik gedaan…

Project Support Officer bij War Child Holland

Bij War Child Holland ben ik ondersteuning geweest voor het Human Resourcesteam. Er waren veel diverse projecten en ideeën die ik heb opgepakt om de recruitment verder te professionaliseren. War Child Holland werkt namelijk met veel kantoren wereldwijd, waar lokaal gezocht wordt naar medewerkers. Welke platformen kunnen we het beste gebruiken om daar mensen te bereiken? En hoe kunnen we hen een marktconform salaris aanbieden? Naast de werving in het buitenland heb ik ook meegeschreven aan het diversiteit- en inclusiebeleid voor de werving in Nederland en heb ik ook het framework gemaakt waarmee het International Management Team het beste hun toekomststrategie kan formuleren. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de projecten waar ik aan heb bijgedragen. Door het grote takenpakket heb ik echt geleerd om enerzijds zelf met ideeën te komen en heel zelfstandig binnen een team te werken, en anderzijds snel de juiste mensen te vinden die mij kunnen helpen bij bepaalde opdrachten. Iedereen binnen de organisatie werkt met hetzelfde doel, namelijk kinderen in oorlogsgebieden helpen. Ik ben dan ook flink onder de indruk van de drive en passie die iedereen hier heeft. Bij de wekelijkse updates met iedereen merkte je echt hoe aanstekelijk deze gezamenlijke motivatie als inspiratie werkt. Ik ben dan ook onwijs trots op hoe ik hier in slechts een paar maanden tijd op zo veel vlakken een bijdrage heb kunnen leveren!     

Product Manager bij AkzoNobel

Als Product Manager op de sales-afdeling was ik verantwoordelijk voor het goede verloop van projecten omtrent de ongeveer 45 artikelen die AkzoNobel verkoopt aan een internationale discounter. Ik coördineerde meerdere projecten met collega’s in heel Europa. Denk aan het introduceren van nieuwe producten, het verzorgen van nieuwe labels, analyses van de verkoopcijfers en forecasten met de Demand Planner. Kortom, ik was verantwoordelijk voor het goede bestaan van de artikelen voor deze klant. Naast de operationele taken was ik ook continu bezig met de processen steeds efficiënter te maken aan de hand van data-analyses. AkzoNobel is werkzaam in veel landen in Europa, waardoor ik regelmatig contact had met fabrieken en kantoren in andere landen. Daarnaast zijn er binnen het bedrijf heel veel afdelingen die betrokken moesten worden bij de projecten die ik coördineerde. In het begin was het erg uitdagend om hier een weg in te vinden, maar gelukkig werd ik steeds beter hierin en begon ik deze dynamische omgeving ook steeds leuker te vinden. Ik ben trots op hoe ik heb kunnen groeien in dit grote bedrijf en hoe ik werkzaamheden die voor mij helemaal nieuw waren toch onder de knie heb gekregen.

Bram tipt…

Na het maken van een tentamen, kunnen de mensen om mij heen zich twee weken lang opvreten over de uitslag. Vol fascinatie kan ik hiernaar kijken want naar mijn mening is dat een heleboel nutteloze stress. Die tentamenuitslag? Die kan je toch niet meer beïnvloeden. Mijn tip luidt dan ook om je enkel druk te maken over de dingen waar je daadwerkelijk invloed op kunt uitoefenen. Stress is niet gezond en nutteloze stress is al helemaal een waste of effort. 

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!