|

Not available

Denise van Kemenade

Tech & Management trainee @Brainport

Als ik ergens enthousiast van word, is het wel de slimheid van de natuur en het menselijk lichaam. Alles past precies in elkaar en wanneer wij hier een diep begrip van hebben, kunnen we de dingen op zo’n manier beïnvloeden dat ze nóg beter of effectiever worden. Het onmogelijke mogelijk maken? Dat kan door onze technische kennis op een respectvolle manier met de wijsheid van de natuur te combineren. Voor mij betekent dat werken met een vleugje magie!

KALM

TOEGEWIJD

ONDERZOEKEND

ENTHOUSIAST

Denise’s skills…

Technische basis

Mijn technische basis is opgebouwd uit kennis over onderwerpen als wiskunde, natuurkunde en informatica. Toch is het meest essentiële onderdeel naar mijn mening het analytische inzicht. Juist hierdoor kan ik kritisch observeren, evalueren én de juiste vragen stellen.  

Gedreven snapper

Het lastige in de techniek is dat er, buiten de algemene denkwijzen, tal van verschillende specificaties zijn. Gelukkig zit het in mijn aard dingen volledig te willen doorgronden. Geduldig ga ik op onderzoek uit, win ik het juiste advies in en raadpleeg ik mijn beste vriend Google tot ik iets tot in de puntjes begrijp. 

Mensgericht oog

Tijdens mijn studie heb ik me middels commissies ook op organisatorische manieren ingezet. Niet alleen kreeg ik hier enorm veel energie van, ook kwam ik erachter dat ik feeling heb voor beide kanten. In een technisch team houd ik mij graag mensgericht bezig, om er zo voor te zorgen dat ieder in z’n kracht komt te staan en we samenwerken als een geoliede machine.   

Solide opinie

Ik vind het fijn als de mensen om mij heen in hun kracht staan en een team prettig kan samenwerken. Toch weerhoudt dit mij er niet van stevig voor mezelf op te komen. Door mijn solide onderzoek en observaties weet ik wat ik vind en wil. Mijn weldoordachte mening deel ik vriendelijk en bescheiden, maar altijd op een duidelijke manier.  

Denise is nieuwsgierig naar…

Wat het onderwerp ook is, ik wil weten waar het vandaan komt en hoe het precies werkt. Tijdens trainingen en op mijn werk heb ik standaard een tabblad met Google openstaan, om indien nodig direct op onderzoek uit te gaan. Zelfs series en tv-programma’s kijk ik standaard met Wikipedia ernaast. 

Deze opdracht heb ik gedaan…

Prospect Researcher bij de Antoni van Leeuwenhoek Foundation

De Antoni van Leeuwenhoek Foundation (ALVF) financiert wetenschappelijk kankeronderzoek in het AVL en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Hierdoor ontstond de behoefte voor iemand die nieuwe donateurs kan identificeren en onderzoeken: De Prospect Researcher. Al snel kwam ik tot de conclusie dat de meeste nieuwe donateurs vaak al eerder hebben gedoneerd, en dat dus het hebben van een goede database en CRM-systeem cruciaal is. Door veel overleg met mijn team van relatiemanagers en de beheerders van softwaresystemen bij het AVL en KWF is het me gelukt om deze database en de bijbehorende werkwijze in te richten en te zorgen dat deze ook in de toekomst de basis blijft. Naast dit veranderproject heb ik ook vooronderzoek gedaan naar grote gevers, vermogensstichtingen en bedrijven om op zoek te gaan naar een potentiële match in beleid, doelen en budget om aanvragen te doen naar het steunen van specifieke onderzoeken. Toen ik begon was er nog helemaal niks. Ik ben trots op hoe het me is gelukt om mogelijkheden en behoeftes te zien voor deze functie en dit om te zetten in een aanvulling binnen de Foundation. Ik vond het heel vet om van dichtbij te zien hoe deze hele organisatie zo gepassioneerd is over hun werk, om zo veel mogelijk mensen te helpen door middel van kankeronderzoek. Dit motiveerde me enorm.

Denise tipt…

Ik heb de grote solo backpack-reis naar de andere kant van de wereld wel overwogen, maar qua tijd, geld en planning is dat een behoorlijke onderneming. Helemaal niet alleen weggaan leek me weer het andere uiterste, dus besloot ik in mijn eentje citytrips te maken. Een echte aanrader, want je bent toch lekker alleen op pad en kan precies doen waar jij zin in hebt. Het grote voordeel is dat wanneer je het niks vindt, je binnen no-time weer thuis bent! Zo blijkt maar weer dat er veel mogelijkheden tussen helemaal wel en helemaal niet inzitten.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!