|

Not available

Dennis Fokkens

Management Trainee

De sociale vlinder, de sfeermaker. Mijn grote liefde voor muziek sluit daar perfect bij aan. Is het je ooit opgevallen dat de juiste muziek de sfeer in een ruimte kan bepalen? Dat is dan ook wat ik graag doe; zorgen dat de sfeer goed is! Vanuit mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel faciliteer ik anderen graag. Mijn vastberadenheid en aanstekelijke optimisme zorgen ervoor dat ik hier goed in slaag. O, én mijn begeerde Spotify lijstjes helpen hier natuurlijk ook aan mee!

VASTBERADEN

DE SFEERMAKER

ZORGZAAM

GEDETAILLEERD

Dennis’ skills…

Empathisch-as-can-be

Mijn wil om het de ander naar de zin te maken komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Ik voel mensen goed aan en kan mij hierdoor makkelijk met hen verbinden.

Winnaars- mentaliteit

Het resultaat? Dat verlies ik nooit uit het oog. Ik ben vastberaden om te komen waar we moeten zijn.

Creatief

Een gekke twist? Daar houd ik wel van! Filosoferen, brainstormen of omdenken? Ik ben van de partij.

Marketing-knowledge

De brug naar de ander bouwen; dat doe ik graag. Mijn studie in combinatie met mijn persoonlijkheid geven mij de nodige Marketing & Communicatie skills.

Dennis is nieuwsgierig naar…

Graag zou ik mij meer verdiepen in Sales, aangezien de verbinding maken met anderen hierbij essentieel is. Ik zou dit willen combineren met duurzaamheid, denk bijvoorbeeld aan de verkoop van recyclebare producten. Ik geloof dat op die manier de connectie gelegd kan worden vanuit toegevoegde waarde, in plaats vanuit enkel een commercieel oogpunt.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Business Developer bij ABN AMRO

Bij ABN AMRO identificeerde ik nieuwe kansen en realiseerde ik nieuwe businessmodellen voor de ABN AMRO applicatie Grip. Samen met het Grip team maakten we nieuwe inkomstenstromen mogelijk terwijl we constant streefden naar een toenemende klanttevredenheid. Ik was verantwoordelijk voor het opzetten van communicatiekanalen met de 140.000 actieve gebruikers van de app. 

Hardy Schuerhoff: “Dennis’ enthousiasme, leergierigheid en vasthoudendheid maken hem een welkome verrijking binnen het Grip initiatief. In samenwerking met anderen is Dennis een kracht vooruit, honger naar resultaat maar in staat te genieten van de reis er naartoe. Dennis classificeer ik dan ook als een rising star!” 

Transformatiemanager bij Mediq

Als transformatiemanager was ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen, faciliteren en verbeteren van verschillende complexe processen op de afdeling Sales. Daarnaast gaf ik leiding aan de uitvoering van diverse projecten. Daarbij kun je denken aan het op de markt brengen van het nieuwe innovatief product WeSense Slim incontinentiemateriaal. 

Dennis tipt…

Mijn tip is het boek ‘Solve for Happy’ van Mo Gawdat. Dankzij dit boek viel bij mij het kwartje dat – ondanks dat wij ons vaak met onze gedachten identificeren – wij onze gedachten niet zijn. Sterker nog, we kunnen ons eigen brein observeren. Een inzicht dat het leven een stuk makkelijker, grappiger én interessanter maakt!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!