|

Not available

Gillyenne Odor

Management Trainee

Ligt de oplossing niet voor het grijpen? Dan ben ik juist op mijn sterkst! Ik krijg een enorme energie boost van verbetering én het boeken van resultaten. Ik houd ervan processen te begrijpen en te perfectioneren en weet dat de menselijke kant hier een essentieel onderdeel van is. Éérst verbinden, dan verbeteren! Juist door deze volgorde aan te houden, weet ik mensen op een natuurlijke manier mee te nemen richting het beoogde doel. Samen onze ambities waarmaken, daar ga ik voor!

EFFICIËNTIE

DRIVE

NATUURLIJKE RUST

VERANDERKUNDE

Gillyenne’s skills…

Sociologische blik

Door goed tussen de regels door te lezen en luisteren krijg ik inzicht in de belevingswerelden en behoeftes van anderen. Doordat ik weet wat er onderwater speelt kan ik mij goed afstemmen op de situatie en zo alle neuzen dezelfde kant op krijgen.  

Analytisch vertalen

Mijn sociologische kant combineer ik graag met mijn feeling voor onderzoek. Ik vind het heerlijk om grote hoeveelheden informatie te structuren. Door mijn analytisch vermogen weet ik verbanden te leggen tussen de huidige situatie en wat er nodig is om de verandering te laten slagen. 

Oog voor kwaliteit

Vanuit mijn achtergrond weet ik dat er altijd ruimte voor verbetering is. Ik ben kritisch op zowel het werk van mijzelf als van de ander en niet bang om dit te delen. Ik houd van kwaliteit en zorg dan ook dat alles wat ik lever op niveau is. 

Gestructureerde go-getter

Kan niet bestaat niet! Of het nu gaat om persoonlijke of professionele doelen, mijn enorme drive en daadkracht maken dat ik doorzet tot ik het gewenste resultaat behaald heb. Mijn lijstjes, overzichten, planningen en deadlines houden niet alleen mezelf gemotiveerd én bij de les, ook mijn collega’s halen hier hun voordeel uit. 

Gillyenne is nieuwsgierig naar…

Ik ben gefascineerd door hoe mensen zich gedragen, niet alleen binnen organisaties maar ook daarbuiten. Wat drijft een mens, waar komt gedrag vandaan en waarom reageren we zoals we reageren? Hoe bewegen mensen en groepen zich? Het gedrag van mensen in de context van een organisatieverandering fascineert mij in het bijzonder, omdat op zulke cruciale momenten vaak juist typische gedragingen de kop opsteken. Wanneer we de onderliggende factoren leren herkennen kunnen we deze positief beïnvloeden, zowel bij onszelf als bij anderen.  

Deze opdracht heb ik gedaan

Procesmanager Financial Economic Crime (FEC) bij Rabobank

Als Procesmanager op de afdeling Change & Implementation bij de Rabobank was ik verantwoordelijk voor het waarborgen en optimaliseren van diverse werkprocessen, veelal gericht op procesinrichting en technische systemen, waaronder Azure DevOps. Ik gaf daarbij invulling aan Continu Verbeteren en werkte mee aan projecten om de FEC-organisatie naar een hoger niveau te brengen. Eén van de projecten waarbij ik in de lead was, betrof het onderzoek naar en het implementeren van één bankbrede tool, waarin medewerkers verbeterideeën kunnen indienen. Het doel was om zo, over de afdelingen heen, een uniforme invulling te geven aan het continu verbeteren en te faciliteren dat verbetervoorstellen eenvoudiger End to End gerealiseerd konden worden. Mijn verantwoordelijkheden waren het coördineren van het migratieproces en het schakelen met stakeholders om richting te kunnen geven aan het proces. Ik heb hiervoor het huidige en gewenste proces uitgetekend, een verschillen- en impactanalyse in kaart gebracht, een adviesplan voor het Management Team opgesteld en een communicatieplan ontwikkeld voor het uitrollen van de verandering. Ook bracht ik de know-how over aan de gebruikers over de werking van de tool, door onder andere het schrijven van werkinstructies, te dienen als vraagbaak en het verzorgen van een demo. Stakeholder-management, conceptueel denken en change-management waren cruciaal in mijn rol. De veelzijdigheid van mijn opdracht en de verantwoordelijkheden die aan mij toevertrouwd zijn, maakten dat ik met veel plezier en trots terugkijk op mijn periode bij de Rabobank!

Gillyenne tipt…

Kansen zien is één, maar dit is pas echt waardevol als je ze met twee handen grijpt. Elke dag krijg je een nieuwe kans om het beste uit jezelf of de situatie te halen. Zoals mijn moeder altijd zegt: kan niet, bestaat niet! 

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!