|

Not available

Jasper Kruis

Management Trainee

Behulpzaam en geïnteresseerd ontferm ik mij graag over de mensen om mij heen. Maar een meeloper? Dat zal ik nooit worden. Op natuurlijke wijze komt de leiding van een groep vaak bij mij terecht. Of het nu is als aanvoerder van het basketbalteam, als leraar voor de klas of als onderdeel van een werkgroep; het succesrecept is naar mijn idee hetzelfde. Betrokken verbind ik mij met én geef ik richting aan de mensen om mij heen, terwijl ik stevig bij mezelf blijf.

AUTHENTIEK

NATUURLIJK OVERWICHT

INITIATIEFRIJK

VERANTWOORDELIJK

Jasper’s skills…

Natuurlijk leiderschap

Ik geloof niet in autoriteit, maar in betrokkenheid. Mijns inziens is hiërarchie enkel vanuit een titel niet duurzaam. Zelfverzekerd én bescheiden, standvastig én betrokken neem ik van nature graag het voortouw. 

Voor-de-groep

Waar ik graag het spreekwoordelijke voortouw neem, vind ik het ook erg leuk om letterlijk voor een groep te staan. Zo heb ik een tijdje lesgegeven, ben ik mentor geweest en gaat het geven van presentaties mij goed af.  

Genuanceerd luisteren

Er zijn veel mensen die goed kunnen praten, maar enkel weinig mensen die écht luisteren. Ik geef graag ruimte aan de mening van anderen. Hierbij probeer ik niet alleen op gevoelsniveau- maar ook analytisch te luisteren, waardoor ik genuanceerd vragen kan stellen.  

De groeps-verbinder

Zonder een bepaalde harmonie en verbinding kom je samen niet vooruit. Tenminste, niet op een fijne manier. Oordeelloos verbind ik mij met verschillende karakters en leer hen hierbij hetzelfde te doen.  

Jasper is nieuwsgierig naar…

Handelen, ondernemen… Reuze interessant! Een tijdje geleden ben ik begonnen met het handelen in Jordans en Nikes. Hoe zo’n specifieke markt werkt en hoe het kan dat iets een bepaalde waarde krijgt doordat het gehypet wordt, vind ik fascinerend. Ik vind het leuk om het hele spelletje van het handelen te overzien, zicht te hebben op de bigger picture. 

Deze opdrachten heb ik gedaan

Junior Business Change & Implementatie Manager bij Rabobank

Als Junior Business Change & Implementatie Manager bij de Rabobank heb ik de afdelingen Commercial Support en Corporate Insurance ondersteunt bij diverse projecten en implementaties. Zo heb ik binnen Commercial Support meegedacht met het continu verbeteren van werkwijzen, processen en beleid binnen de afdeling in de vorm van een verbetertool. Mijn rol was hier gericht op het communicatie-aspect, ofwel hoe er wordt gecommuniceerd richting een indiener van een verbetervoorstel. Het was erg leerzaam om hier mijn eigen ideeën voor te dragen aan mijn collega’s. Daarnaast ben ik het land ingegaan om bij verschillende regiokantoren een pilot over een nieuw werksysteem voor financieringsspecialisten uit te voeren. Hierin was ik verantwoordelijk voor de organisatie welke op korte termijn moest gebeuren. Ik heb me hier goed staande weten te houden doordat ik snel heb weten te schakelen en helder heb gecommuniceerd. Binnen Corporate Insurance heb ik meegewerkt aan een business case, waar de focus voor mij lag op de roldifferentiatie die gaat optreden binnen deze afdeling; welke rollen verdwijnen en wat komt hiervoor in de plaats? Ik vond het tof om mijn achtergrond in strategisch HRM hier praktisch te gebruiken. Tot slot heb ik door mijn werkzaamheden in twee afdelingen te maken gehad met veel stakeholders en hierdoor veel geleerd op het gebied van stakeholdermanagement.   

Project Support Officer HR bij War Child Holland

Bij de HR-afdeling van War Child Holland heb ik verschillende projecten ondersteund en opgepakt. Een van deze projecten is dat ik verantwoordelijk was voor het uitvoeren van een tender voor een nieuwe arbodienst. Allereerst heb ik in kaart gebracht wat de behoeftes en eisen binnen War Child waren voor de nieuwe dienst. Dit deed ik door gesprekken te voeren met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Aan de hand van deze eisen heb ik een selectie gemaakt en gesprekken ingepland tussen hen en mijn opdachtgever bij HR. Bij deze, maar ook bij alle andere projecten die ik deed, kreeg ik de volledige vrijheid om het zelf in te richten en uit te voeren naar mijn eigen inzicht. Naast dat deze verantwoordelijkheid projectmatig erg leerzaam was, heb ik ook stappen gemaakt in de ontwikkeling van mijn stakeholdermanagementvaardigheden. Ik vond het erg leuk om te werken voor een organisatie met zo’n maatschappelijk positieve impact en op deze manier zelf ook een impact te maken.

Jasper tipt…

Trek je eigen plan, want het beste pad? Dat is jouw eigen pad!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!