|

Not available

Jasper Kruis

Management Trainee

Behulpzaam en geïnteresseerd ontferm ik mij graag over de mensen om mij heen. Maar een meeloper? Dat zal ik nooit worden. Op natuurlijke wijze komt de leiding van een groep vaak bij mij terecht. Of het nu is als aanvoerder van het basketbalteam, als leraar voor de klas of als onderdeel van een werkgroep; het succesrecept is naar mijn idee hetzelfde. Betrokken verbind ik mij met én geef ik richting aan de mensen om mij heen, terwijl ik stevig bij mezelf blijf.

OPRECHT

NATUURLIJK OVERWICHT

BEHULPZAAM

COMPETITIEF

Jasper’s skills…

Natuurlijk leiderschap

Ik geloof niet in autoriteit, maar in betrokkenheid. Mijns inziens is hiërarchie enkel vanuit een titel niet duurzaam. Zelfverzekerd én bescheiden, standvastig én betrokken neem ik van nature graag het voortouw. 

Voor-de-groep

Waar ik graag het spreekwoordelijke voortouw neem, vind ik het ook erg leuk om letterlijk voor een groep te staan. Zo heb ik een tijdje lesgegeven, ben ik mentor geweest en gaat het geven van presentaties mij goed af.  

Genuanceerd luisteren

Er zijn veel mensen die goed kunnen praten, maar enkel weinig mensen die écht luisteren. Ik geef graag ruimte aan de mening van anderen. Hierbij probeer ik niet alleen op gevoelsniveau- maar ook analytisch te luisteren, waardoor ik genuanceerd vragen kan stellen.  

De groeps-verbinder

Zonder een bepaalde harmonie en verbinding kom je samen niet vooruit. Tenminste, niet op een fijne manier. Oordeelloos verbind ik mij met verschillende karakters en leer hen hierbij hetzelfde te doen.  

Jasper is nieuwsgierig naar…

Handelen, ondernemen… Reuze interessant! Een tijdje geleden ben ik begonnen met het handelen in Jordans en Nikes. Hoe zo’n specifieke markt werkt en hoe het kan dat iets een bepaalde waarde krijgt doordat het gehypet wordt, vind ik fascinerend. Ik vind het leuk om het hele spelletje van het handelen te overzien, zicht te hebben op de bigger picture. 

Jasper tipt…

Trek je eigen plan, want het beste pad? Dat is jouw eigen pad!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!