|

Not available

Jessie Heeman

Management Trainee

Ergens volledig voor gaan, fysiek én mentaal. Dat is de grootste les die ik heb meegenomen uit de topsport. Een beetje druk op de ketel? Daar ga ik alleen maar beter van presteren. Typerend voor mij is mijn flexibele en open houding; ik laat me graag verrassen door het leven en de mensen om mij heen. Ook in mijn werkomgeving vind ik die openheid belangrijk; ik wil mezelf kunnen én anderen zichzelf laten zijn.

FLEXIBEL

TOEGEWIJD

NIET-ZO-FORMEEL

EIGENWIJS

Jessie’s skills…

Doelgericht

Of het nu gaat om snowboarden of werk gerelateerde taken; wanneer iets mij aan het hart gaat, ga ik er voor de volle 100% voor!

Betrokken

Mijn betrokkenheid gaat niet alleen over doelen, maar óók over mensen. Met een korte ‘goed’ ben je van mij niet af, ik wil graag weten hoe het écht met de ander gaat.

Madame-criticus

Vanuit mijn achtergrond weet ik dat er altijd ruimte voor verbetering is. Ik ben kritisch op zowel het werk van mijzelf als de ander en niet bang om dit te delen.

Structuur it is!

Wat zowel mijn kritische blik als doelgerichtheid ondersteunt? Structuur! Met to-do lijstjes en harde deadlines oefen ik meer regie uit op het gehele proces.

Jessie is nieuwsgierig naar…

Heel eerlijk? Ik ben gewoon gek op een beetje adrenaline! Ik zou heel graag een keer gaan skydiven. O! Én met een snowboard uit een vliegtuig springen, dat staat ook nog op mijn bucketlist!

Deze opdrachten heb ik gedaan

Projectmanager Uitvaartdiensten bij Coöperatie DELA

In de rol als projectmanager hield ik mij bezig met projecten rondom de integratie van DELA en Yarden. Ik ondersteunde daarbij een aantal deelprojecten. Zo zorgde ik ervoor dat er duidelijke informatie werd gecommuniceerd naar de locaties en dat de projecten de juiste informatie kregen vanuit de locaties. Binnen mijn eigen deelproject was ik verantwoordelijk voor de uitrol van het DELA-muziekboek en de Beeld- en Geluid Assistent op voormalig Yarden- en DELA-locaties. Wat het werk interessant maakte is dat ik met veel verschillende stakeholders werkte en steeds weer nieuwe en onverwachtse dingen ontdekte!

Subsidie- en verzekeringscoördinator bij Antoni van Leeuwenhoek

Als coördinator was ik verantwoordelijk voor de subsidies en verzekeringen van het AVL. Dit hield in dat ik zorgde dat de subsidies op tijd en met de juiste informatie werden aangevraagd en dat ze aan het einde van de subsidieperiode ook goed werden verantwoord. Daarnaast diende ik claims in bij schade aan voornamelijk gebouwen en inventaris, en zorgde ik dat het ziekenhuis een goede verzekeringsportefeuille heeft. Mijn voorganger op deze functie was helaas niet meer bereikbaar, waardoor ik veel alleen heb moeten uitzoeken. Dit was heel uitdagend omdat het heel exacte taken zijn, wat om veel geld, en dus een hoge verantwoordelijkheid gaat. Toen me dat na verloop van tijd steeds beter afging, heb ik veel andere projecten opgepakt. Ik vond projecten, en projecten vonden mij. Ik haal energie uit veel diversiteit en deze vrijheid in mijn werk, dus het leiden van zo veel projecten vond ik fantastisch. Een van mijn favoriete projecten ging over duurzaamheid en de ondertekende Green Deal 3.0. Ik dacht mee op strategisch niveau, vooral vanuit de afdeling inkoop, en ik hielp op de radiotherapie-afdeling bij het opstarten van een circulariteitsproject. Daarnaast mocht ik ook voor de afdeling inkoop meewerken en strategisch nadenken over de processen om deze te optimaliseren. Ik ben heel trots op hoe ik zo mijn eigen werk heb gevormd en waarde toevoegde in verschillende onderdelen van de organisatie.

Jessie tipt…

Doe dat waar jij écht blij van wordt! Waarom zou je iets doen omdat een ander dat van jou verwacht? Dat kun je een tijdje volhouden, maar uiteindelijk zal het je ongelukkig maken. De tijd die we continu besteden aan het tevreden houden van anderen, kunnen we beter gebruiken om te onderzoeken waar we zelf gelukkig van worden.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!