|

Not available

Josja Veul

Management Trainee

Vrijheid, reizen, flexibel werken – dat is mijn droom voor later. Niet om achterover te leunen hoor! Ik houd er juist van nuttig bezig te zijn. Ik ben evenwichtig, maar kom wél graag in actie. Een beetje (werk)druk? Daar ga ik harder van lopen. O, én ook complexe vraagstukken zijn een goede trigger! Vooral wanneer deze sustainability-gerelateerd zijn.

VERANTWOORDELIJK

GESTRUCTUREERD

EFFICIËNT

LEERGIERIG

Josja’s skills…

Gestructureerd

Ik heb een natuurlijk oog voor de details. Graag breng ik processen in kaart, om zo eenduidig en gestructureerd te kunnen werken.

Punctuele organisator

Timemanagement is key! Strak houd ik de to-do lijsten bij en weet precies wie wat wanneer gedaan moet hebben om vooruit te komen. En inderdaad, ik ben altijd op tijd.

Relatie-praktisch

Regelmatig doe ik een korte check-in bij ieder individu. Als voor iedereen alles duidelijk is, kunnen we efficiënt samen vooruit.

Tekstueel-efficiënt

Ik vind het leuk om lange teksten te analyseren en hier de kern van het verhaal uit te halen. Ook andersom kan ik de kern van een verhaal bondig en snel op papier zetten.

Josja is nieuwsgierig naar…

Na de afgelopen jaren ervaring op te hebben gedaan in de energietransitie, zou ik graag een uitstapje maken naar de commerciële of financiële sector.

Deze opdracht heb ik gedaan

Projectleider en Project Owner bij BAM Energy Systems

Als Projectleider was ik verantwoordelijk voor het opzetten van energiegemeenschappen in Nederland om lokale duurzame energie-uitwisseling tussen woningen mogelijk te maken. Daarnaast was ik ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een dashboard waarop duurzame energie prestaties worden weergegeven van verschillende kantoorgebouwen, dit met als doel groener gedrag te stimuleren en CO2 uitstoot te reduceren. Mijn werkzaamheden omvatten onder andere het opstellen van proposities, monitoren van voortgang, synchroniseren tussen partners, managen van stakeholders, procesbegeleiding en outsourcing van externe partijen.

Josja tipt…

Wanneer we volledig in ons eigen gelijk geloven, beperken we ons denken. Jouw perceptie hoeft niet de enige waarheid te zijn. Ga er daarom nooit vanuit dat je alles weet en blijf openstaan voor andere ideeën.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!