|

Not available

Lisanne van Deijk

Management Trainee

Mijn gedachtegang? Die is vaak nét even ietsje anders. Zo kan ik in de trein zitten en mij plots afvragen hoe een trein eigenlijk gewassen wordt?! Direct ga ik op onderzoek uit en ha! Zo ben ik er toch maar mooi achter gekomen dat er een trein-wasstraat in Zoetermeer is. Deze nieuwsgierige en averechtse kijk komt ook in mijn werk goed van pas. Gefascineerd bekijk ik het grotere plaatje én verhoud ik mij open-minded tot mensen die juist niet hetzelfde denken!

MENSGERICHT

PUUR

HUMORVOL

STANDVASTIG

Lisanne’s skills…

Ophelderen

Nee, ik ben niet op mijn mondje gevallen. Tactisch en standvastig stel ik júíst die vragen waar de meeste mensen graag omheen dansen. Op die manier zorg ik voor helderheid binnen bepaalde situaties en vraagstukken.  

Oprechte voelsprieten

Dankzij mijn natuurlijke voelsprieten weet ik wat er speelt op de diepere lagen, zowel bij mijn vrienden als binnen teams. Dit zorgt niet alleen voor verbinding, ook geeft dit een ‘echter’ beeld van de situatie in kwestie.  

Miss TO-DO list

Hebben we de kern te pakken? Dan is het tijd voor een goede TO-DO list! Gestructureerd en vol overgave ga ik aan de slag.  

Open-minded

Hoe graag ik die TO-DO list ook afwerk, ik laat mijn creativiteit hier niet door remmen! Zelfs binnen de structuur houd ik altijd open ruimte voor originele ideeën.  

Lisanne is nieuwsgierig naar…

Ik ben gefascineerd door Scandinavië; het is daar zo puur en ongerept. Een tijdje in Noorwegen wonen, dat lijkt me wel wat. De prachtige natuur, die geweldige taal. Hoe COOL zou het zijn om Noors te leren spreken?  

Deze opdrachten heb ik gedaan

Project Manager Outsourcing Global Financial Economic Crime bij Rabobank

Bij de Rabobank was ik als Project Management Officer samen met mijn team verantwoordelijk voor het opschalen en de kwaliteitscontrole van outsourcing binnen Financial Economic Crime (FEC). FEC is een relatief nieuw en daarom uitdagend concept waarbinnen Outsourcing is opgezet om extra capaciteit te mobiliseren om bij te dragen aan het afbouwen van de werkvoorraad. Ik heb tijdens mijn project een data rapportage opgezet welke ingezet wordt om te sturen op de productie en kwaliteit aan de hand van belangrijke parameters. Zo kunnen we als team de juiste interventies inzetten. Zoals een learning and development traject wat we hebben opgezet om de externe analisten allemaal dezelfde basis mee te geven. Ik heb me tijdens het project ontwikkeld op het gebied van internationaal stakeholder management en autonoom en proactief werken. Ik ben trots op de data rapportage die ik heb opgezet, zeker omdat dat eindproduct nu dagelijks wordt gebruikt door het team!

Mijn manager zegt dit over mij: “Flexibel, enthousiast, pragmatisch en vooral een DOENER!“ Dat is hoe wij Lisanne omschrijven in haar tijd binnen Rabobank. In relatief korte tijd heeft zij complexe materie weten tot haar te nemen en dit te gebruiken om haar uiteindelijke opdracht verder vorm te geven. Een opdracht die bestond uit een mix van uiteenlopende onderwerpen. Met haar inzet, focus en juiste mentaliteit heeft zij een significante bijdrage geleverd in het verder verstevigen en optimaliseren van onze Operatie!”

Business Change Manager bij ANWB Wegenwacht

Als Business Change Manager bij de ANWB was ik verantwoordelijk voor het succesvol uitrollen van veranderprojecten binnen de Wegenwacht. Dit deed ik door met de betrokken partijen om tafel te gaan en naar aanleiding daarvan het leadership team van de Wegenwacht te adviseren. Ik stelde op wat er moest gebeuren, wie op de hoogte gehouden moest worden en wanneer we konden zeggen dat de implementatie een succes was. Vaak had ik drie of vier projecten tegelijk lopen, wat mij goed lukte omdat ik erg goed ben in het overzicht bewaren voor mezelf en anderen. Een van de veranderprojecten was het uitrollen van loyaliteitskorting op accu’s die door de wegenwachten onderweg vervangen worden. Ik was niet altijd inhoudelijk bezig was met de veranderingen maar ik was wel de eerste contactpersoon over dit onderwerp en woog de input van de verschillende stakeholders af om op basis daarvan knopen door te hakken. Ik wist procesmatig altijd precies wat er speelde en ik was daarnaast verantwoordelijk voor de communicatie over de verandering naar de gehele Wegenwachtorganisatie. Tijdens deze opdracht ben ik nog beter geworden in het herkennen en begrijpen van de belangen van mijn stakeholders en ik heb mijn organisatiesensitiviteit daarmee verder ontwikkeld. Ik ben trots hoe dit mij steeds beter helpt mijn projecten goed af te ronden met tevreden stakeholders.

Lisanne tipt…

Ga in een leuk koffiezaakje zitten, bestel iets lekkers en kijk eens goed om je heen. Realiseer je dat ieder mens zijn eigen leven heeft én dat ze allemaal hun eigen problemen hebben. Vaak zijn we zo druk met onszelf, dat we anderen vergeten te zien.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!