|

Not available

Luchien de Bruijn

Management Trainee

Het kiezen van de beste sneakers, het stylen van een goede outfit, iets tekenen. Wat ik ook doe, ik laat mijn creativiteit graag stromen. Mijn goede stel hersenen gebruik ik het liefst om flink out-of-the-box te denken. Ik heb niet alleen een creatief maar ook zeer oplettend oog. Zo zie en voel ik precies wat er in mijn omgeving gebeurt. Hierdoor omring ik mij graag met diverse en motiverende personen.

NIEUWSGIERIG

CREATIEF

OPLETTEND

SENSITIEF

Luchien’s skills…

Humorvol direct

De communicatieve skills? Die zijn er eigenlijk van nature. Ik houd niet van ellelange meetings en gesprekken. Humorvol zorg ik ervoor dat we duidelijk en snel tot de kern komen.

De onderzoeker

Ik ga graag analytisch te werk. Dingen tot op de bodem uitzoeken of puzzelen met grote hoeveelheden informatie? Yes!

Solide

Van mijn stuk gebracht worden? Dat gebeurt mij niet zo snel. Ik ben niet bang om mijn eerlijke mening te delen en blijf ook in stressvolle situaties stevig op mijn plek staan.

Behulpzaam

Zoals voorgaand genoemd kan ik goed bij mezelf blijven. Vanuit die positie vind ik het fijn om anderen te helpen. Werkelijk van betekenis kunnen zijn voor een ander, dat geeft mij een hoop energie.

Luchien is nieuwsgierig naar…

De toekomst! Ik zou graag willen weten waar ik over een jaar of 10 sta. Iets doen waar ik gelukkig van word en hierbij een bepaalde vrijheid hebben, dat vind ik heel belangrijk. Ik zou mijn hersenen en creativiteit graag inzetten voor conceptontwikkeling; het bewerkstelligen van unieke samenwerkingen of het faciliteren van vette pop-up stores. Dat lijkt me wel wat.

Luchien tipt…

In de Corona-tijd merkte ik dat ik een stuk somberder was dan ik normaalgesproken ben. Gelukkig heb ik de vrolijkheid nu weer terug kunnen vinden. Terugkijkend op deze periode denk ik dat plezier en tijd met vrienden doorbrengen iets essentieels is in het leven. Mijn tip? Vergeet niet om plezier te maken!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!