|

Not available

Luchien de Bruijn

Management Trainee

Het kiezen van de beste sneakers, het stylen van een goede outfit, iets tekenen. Wat ik ook doe, ik laat mijn creativiteit graag stromen. Mijn goede stel hersenen gebruik ik het liefst om flink out-of-the-box te denken. Ik heb niet alleen een creatief maar ook zeer oplettend oog. Zo zie en voel ik precies wat er in mijn omgeving gebeurt. Hierdoor omring ik mij graag met diverse en motiverende personen.

NIEUWSGIERIG

CREATIEF

OPLETTEND

SENSITIEF

Luchien’s skills…

Humorvol direct

De communicatieve skills? Die zijn er eigenlijk van nature. Ik houd niet van ellelange meetings en gesprekken. Humorvol zorg ik ervoor dat we duidelijk en snel tot de kern komen.

De onderzoeker

Ik ga graag analytisch te werk. Dingen tot op de bodem uitzoeken of puzzelen met grote hoeveelheden informatie? Yes!

Solide

Van mijn stuk gebracht worden? Dat gebeurt mij niet zo snel. Ik ben niet bang om mijn eerlijke mening te delen en blijf ook in stressvolle situaties stevig op mijn plek staan.

Behulpzaam

Zoals voorgaand genoemd kan ik goed bij mezelf blijven. Vanuit die positie vind ik het fijn om anderen te helpen. Werkelijk van betekenis kunnen zijn voor een ander, dat geeft mij een hoop energie.

Luchien is nieuwsgierig naar…

De toekomst! Ik zou graag willen weten waar ik over een jaar of 10 sta. Iets doen waar ik gelukkig van word en hierbij een bepaalde vrijheid hebben, dat vind ik heel belangrijk. Ik zou mijn hersenen en creativiteit graag inzetten voor conceptontwikkeling; het bewerkstelligen van unieke samenwerkingen of het faciliteren van vette pop-up stores. Dat lijkt me wel wat.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Proces manager Financial Economic Crime bij Rabobank

Als Proces Manager Financial Economic Crime (FEC) bij de Rabobank was ik onderdeel van het team Change & Implementation. In deze rol was ik verantwoordelijk voor het beheer en de inrichting van Azure DevOps en werkte ik mee aan een integratie van alle werknemers, werkprocessen en teams binnen het FEC-domein naar één Azure DevOps omgeving. Een enorm project, maar ontzettend uitdagend. AzureDevOps is een systeem waarin alle bedrijfsprocessen en verbeteringen in kaart worden gebracht om doorlopend waarde aan klanten te bieden en interne processen te optimaliseren. Hoewel ik voorafgaand aan deze uitdagende opdracht nog geen ervaring had met Azure DevOps, heb ik dit systeem snel eigen gemaakt en daarbij een expert-rol toebedeeld gekregen. 

  

Referentie: ‘’Groot verantwoordelijkheidsgevoel, zeer sociaal en behulpzaam, je doet wat je belooft en levert kwaliteit. Ik ken je pas kort, maar vertrouw je blind.’’ 

Proces Manager bij Rabobank

De eerste opdracht bij de Rabobank smaakte naar meer, dus heb ik daar ook mijn tweede opdracht gedaan. Dit keer mocht ik aan de slag als Procesmanager binnen het Chapter Procesmanagement. De wens was om binnen het hele chapter te gaan werken met Azure DevOps zodat er een overzichtelijke backlog en een eenduidige manier van werken ontstond binnen de afdeling. Ik was persoonlijk verantwoordelijk voor de hele technische inrichting van Azure DevOps, het geven van demo’s en was een vraagbaak voor alle collega’s. Hiervoor had ik veel overleg met diverse teams en het management over welke functionaliteiten zij graag terug wilde zien in Azure DevOps. Deze manier van werken zorgde ervoor dat ik mijn creativiteit goed kwijt kon en de wensen van verschillende afdelingen kon vertalen naar een werkbaar platform. De uitdaging van de opdracht was dat ik de enige expert was op het gebied van Azure DevOps, en dus zelf de regie in handen had van mijn project. Ik moest de juiste mensen bij elkaar brengen en belangrijke keuzes maken. Doordat ik de expert was van de software, heb ik veel geleerd over verandermanagement en stakeholder management. De vrijheid die ik bij mijn opdracht kreeg, in combinatie met de samenwerking die ik had met mijn ervaren collega’s maakte het een ontzettend uitdagende en leerzame opdracht.

Luchien tipt…

In de Corona-tijd merkte ik dat ik een stuk somberder was dan ik normaalgesproken ben. Gelukkig heb ik de vrolijkheid nu weer terug kunnen vinden. Terugkijkend op deze periode denk ik dat plezier en tijd met vrienden doorbrengen iets essentieels is in het leven. Mijn tip? Vergeet niet om plezier te maken!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!